RAVINTOLA STALLBACKEN

Ravintola Stallbacken on luonnonläheinen laaturavintola saaristossa Nauvon pääsaarella, joka on auki iltasin kaikille. Kesällä olemme viikottain auki ja muina aikoina vuodesta vaan tilauksesta. Valmistamme teille parhaista lähiseudun raaka-aineista herkullisia kala-, liha-ja kasvisaterioita. Ravintola Stallbacken toimii Hotelli Stallbackenin pohjakerroksessa 800 metriä Saariston Rengastieltä (nro 180).

Valikoimaamme kuuluu huolella valittuja viinejä, paikallisia olutmerkkejä ja alkoholittomia vaihtoehtoja. Jokaiseen ateriaan voimme tarjota ruokalajiin sopivan viinivaihtoehdon.
Ravintolassa on lisäksi tunnelmaa luovaa takka.

Kesällä klo 13.00 alkaen tarjoamme barissa ja kauniilla 100 m2 terassilla kylmiä ja lämpimiä juomia sekä pientä purtavaa. Baari voi ympäri vuoden myös olla auki esimerkiksi kun kirjaudutte sisään. Huoneet ovat tarjoilualuetta.

Keittiö on auki päivittäin 3.6. – 19.8. klo 18 -22. Ruokatilauksia voi tehdä aina klo 21 asti.

Voimme 1 päivän ennakkovarauksella ympäri vuoden tarjota majoitusvieraille päivällistä. tarjoamme silloinkin yleensä muutamia vaihtoehtoja.

RYHMILLE

Ravintolan tasokkaassa suuressa salissa on noin 100 istumapaikkaa sisältäen myös 20 henkilön kabinetin. Kabinetissa pienempi ryhmä voi liukuovemme ansiosta ruokaila omassa rauhassa.
Kun säät sallivat voitte viettää ravintolailta ulkona Stallbackenin eteläisellä 100 m2 terassilla.

Ravintolan tilat voidaan järjestää myös sopiviksi pienimuotoisille konserteille, teatteriesityksille sekä muille esiintymisille.

TILAUKSET

Toimimme kesän jälkeen tilausravintolana ympäri vuoden. Ryhmätarjouksia voit pyytää lähetä kysely lomakkeella.

Ravintolassa, kokoustiloissa ja hotellihuoneissa on A-oikeudet.

AJO-OHJEET
Turku-Helsinki moottoritieltä, noin viisi kilometriä Turusta, käännyt Korppoon suuntaan. Aja saaristotietä noin 50 km, kunnes saavut Högsarin tiehaaraan, joka sijaitsee kolme kilometriä Nauvon keskustasta Korppooseen päin. Jatka Högsarintietä ja aja Ingeborg Granqvistin istuttaman vanhan tammikujan läpi. Tämän jälkeen käännyt vasemmalle Grännäsintielle (Uttiksentien kautta ei ole pääsyä meille). 150 metrin päästä näet vanhan kivinavetan vasemmalla puolella. Vastaanotto on navetan siilossa talon toisella puolella.

Linjautolla pääset Turun linjautoasemalta Högsarin tiehaaralle asti. Lähtöja on päivällä useampia.

VENEELLÄ

Voit kiinnittää veneesi Stallbackenin laituriin. Laituri sijaitsee Bredvikenin pohjukassa lähellä Högsarin tietä. Syväys rannassamme on 1,6 metriä, joten keskikokoiset mottoriveneet pääsevät hyvin laituriin. Voit myös turvallisesti ankkuroida satamalahdessamme.

Ajo-ohjeet veneellä

Stallbackenin puukaiju löytyy Bredvikenin pohjukassa vasemmalla puolella vaan 70 metriä Högsarintieltä. Aja Bredvikenin oikealla puolella  kunnes lähestyt Bredvikeniä ylittävän pengerryksen ja naapurin punainen vanha venevaja tulee vasemmalla niemen takaa näkyviin. Käänny sitten noin 45 astetta vasemmalle ja aja suoraan isoa STALLBACKEN laituriopastetta kohti. Jos haluat että tulemme autolla tai mönkijällä vastaan, olethan yhteydessä meihin ennen saapumista. Laiturista kävelet ensin Högsarintielle ja tammisen puistotien läpi kunnes Grännäsintie tule vastaan. Käänny vasemmalle ja kävele 150 metriä ja olet perillä. Matkaa on yhteensä vain 350 metriä.

Stallbackenin terassille kaikki voi kesällä, klo 13 alkaen, tulla esimerkiksi veneellä nauttimaan lämpimiä tai kylmiä juomia sekä jotain pientä purtavaa!

Lue myös lisää kokoustiloista, juhlapalveluista tai majoitusmahdollisuuksista.