SAARISTORAVINTOLA STALLBACKEN

Ravintola Stallbacken on luonnonläheinen laaturavintola, jossa valmistamme teille parhaista lähiseudun raaka-aineista herkullisia kala-, liha-ja kasvisaterioita. Ravintola Stallbacken Nauvo toimii Hotelli Stallbackenissa 800 metriä Saariston Rengastieltä. Hotelli on, ennen avajaisia kesällä 2008, ollut vuonna 1886 alunperin rakennettu kiehtova kivinavetta.

Valikoimaamme kuuluu useita erityyppisiä juomia, kuten huolella valittuja viinejä, paikallisia olutmerkkejä ja myös alkoholittomia vaihtoehtoja. Jokaiseen aterian ruokajuomaksi voimme siis tarjota ruokalajiin sopivan viinivaihtoehdon.
Ravintolassa on myös tunnelmallinen takka, jonka voimme, silloin kun sopii, sytyttää ruokailun yhteydessä tai vaikkapa saunavuoron päätteeksi. Kesällä klo 13.00 alkaen terassille/baariin voi tulla nauttimaan kylmiä tai lämpimiä juomia

AUKIOLOAJAT:
Ravintolamme on päivittäin auki klo 17 – 22 (su 18 – 21). Viimeiset tilaukset vastaanotetaan tuntia ennen sulkemista.

Toimimme myös tilausravintolana ympäri vuoden. Ryhmätarjouksia voitte pyytää lähetä kysely -lomakkeella, info@hotelstallbacken.fi, tai 040-4866822.

Ravintolassa, kokoustiloissa ja hotellihuoneissa on A-oikeudet.

SIJAINTI
Turusta ajetaan Helsingin moottoritietä noin 5 km ja käännytään sitten Korpooseen. Ajetaan Saariston Rengastietä noin 50 km, kunnes saavutaan Högsarin tiehaaraan. Se tulee vastaan noin kolme kilometriä Nauvon keskustasta Korpooseen päin.
Perille tullaan Högsarintietä ja Ingeborg Granqvistin istuttaman vanhan Tammikujan läpi, jonka jälkeen käännytään vasemmalle Grännäsintielle (Homestead ei ole sama yritys). Sitten vielä 150 m kunnes näette kiehtovan vanhan kivinavetan ja ison terassin vasemmalla puolella. Vastaanottomme on navetan toisella puolella.

ISOLLE RYHMÄLLE:
Ravintolan tasokkaassa suuressa salissa on noin 102 istumapaikkaa. Sisältäen myös 20 henkilön kabinetin. Kabinetissa voi myös olla omassa rauhassa liukuovemme ansiosta.
Kun kesäsäät sallivat, niin voi myös viettää ravintolailta ulkona Ravintola Stallbackenin eteläisellä isolla terassilla.

Ravintolan tilat voidaan järjestää myös sopiviksi pienimuotoisille konserteille, teatteriesityksille sekä muille esiintymisille. Ravintolan yhteydessä on myös pieni baari ja luonnonläheinen viihtyisä ja aurinkoinen terassi.

VENEELLÄ RAVINTOLAAN
Veneilijät voivat rantautua laituriimme, joka sijaitsee Bredvikenin pohjukassa lähellä Högsarin tietä. Puukaijullamme on ainakin 1,6 m syvää, joten ainakin mottoriveneet pääsevät hyvin laiturille asti. Kysy pöytävarauksen yhteydessä lähempiä ajoohjeita.

Stallbackenin terassille voi myös mielellään tulla nauttimaan lämpimiä tai kylmiä juomia!

YHTEYSTIEDOT:
S-posti info@hotelstallbacken.fi tai soita 040-4866822. Osoite on Grännäsvägen 14, Nauvo tai Parainen ja laituri Bredvikenissä.

Lue myös lisää kokoustiloista, juhlapalveluista tai majoitusmahdollisuuksista.