BED & BREAKFAST MAJATALO

Grännäs B&B toimii Storgårdin tilan entisen pehtorin asunnossa. Pehtorintalo rakennettiin alunperin 1940-luvulla siirretystä viljamakasiinista, joka sijaitsi vielä 1900-luvun alussa vanhan tuulimyllyn vieressä päärakennuksen läntisellä puolella.
Majoitusvaihtoehto B&Bssä tai Pehtorintalossa sopii hyvin esimerkiksi romanttiselle viikonlopulle tai mukavalle kalastusreissulle.

Majatalo sijaitsee keskellä Nauvon pääsaarta ja on vaan neljän kilometrin päässä Nauvon keskustasta, joka on kesäisin aika vilkas. Meiltä on 10 km Pärnäsiin, 15 Galtbyhyn ja 55 km Turkuun.

Ennakkovarauksella tarjoamme ympäri vuoden myös päivällistä kaikille majoitusvieraille tai ryhmille. Tuloselvitys on Kivinavetan entisessä aiv-siilossa.

Vieraamme pyynnöstä toivoisimme että klo 22 jälkeen olisi hiljaista sekä sisätiloissa että talon edessä olevassa puutarhassa .

OTA YHTEYS
Varaus kysely -lomakkeella oikealla, info@hotelstallbacken.fi, 040-4866822 (myös viestillä) tai 040-7651930.

SIJAINTI NAUVO
Turku-Helsinki moottoritietä, noin viisi kilometriä turusta, käännytään Korppoon suuntaan. Ajetaan saaristotietä tai Saariston Rengastietä pitkin noin 50 km, kunnes saavutaan Högsarin tiehaaraan. Se sijaitsee kolmen kilometrin päässä Nauvon keskuksesta Korppooseen päin. Perille pääsee Högsarintietä ja Ingeborg Granqvistin istuttaman vanhan Tammikujan kautta, jonka jälkeen käännytään vasemmalle Grännäsintielle (Homestead ei ole meidän paikka!). 150 m jälkeen näette Kiehtovan vanhan kivinavetan vasemmalla puolella. Vastaanottomme on navetan toisella puolella.

LOMAPAIKKA NAUVO
Kaunis omenapuutarha, aurinkoisempi Nauvo, perinteinen maalaissauna, maukkaat lähiruoka annokset, huolella valitut viinivaihtoehdot, hyvä yksityinen uimaranta ja luontopolku takaavat että saat olla rauhassa ja rentoutua sekä nauttia luonnosta että vapaapäivistäsi!

PEHTORINTALON HUONEJAKO
Pehtorintalossa on kuusi yksilöllisesti sisustettua kahden hengen huonetta, TV-huone, pieni keittiö sekä kolme erillistä wc:tä ja suihkuhuonetta. Pohjakerroksessa sijaitsevat wc- ja suihkutilat ovat uudistettu vuonna 2018. Voit varata yksittäisen kahden hengen huoneen jaetulla kylpyhuoneella Pehtorintalosta ja nauttia lomastasi luonnon helmassa. Taloa ympäröivässä omenapuutarhassa vieraamme voivat rentoutua ja viettää lämpimiä päiviä.

VUOKRAA KOKO TALO:
Voit myös varata koko talon ja viettää mukavia aurinkoisia päiviä saaristossa vähän isommassa seurassa tai pitää yksityisemmän laadukkaan kokouksen 4-10 hengen ryhmälle. Otathan yhteyttä ajoissa, niin voimme tehdä koko taloa koskevan tarjouksen. Kysy myös mahdollisuutta perhehuoneseen. Isoin huone voidaan myös tarvittaessa helposti muuttaa ruokailu-, seurustelu- tai neuvottelutilaksi. Silloin siihen saadaan myös mukavasti mahtumaan noin 10 hengen ruoka- tai neuvottelupöytä.

RAVINTOLA
Halutessasi voit myös tulla kahville, lasilliselle tai ruokailemaan Ravintola Stallbackeniin vain 50 metrin päässä.

SAUNA
Perinteinen remontoitu puulämmitteinen vanha sauna miellyttävine löylyineen ja mukavine terassipalveluineen on vain 20 metriä Pehtorintalon viihtyisästä kuistipenkistä. Hotellin yksityiseen uimarantaan on matkaan myös vain 300 metriä. Rantaan pääsee joko veneellä, kävellen sekä myös autolla. Saunaterassilla on mukavaa grillata makkaraa, loikoilla iltapäiväauringossa tai vain laskeutua mukavan lämpimään kylpytynnyriin. Jotkut hakevat sieltä myös rauhallisen ja varjoisen lepopaikan aamupäivällä ennen kuin aurinko paistaa suoraan sinne ja illan saunavuorot alkavat.

HINNASTO

SEASON 1: 23.8. – 12.6.
SEASON 2: 13.6. – 22.8.

Twinroom shared bathroom DOUBLE EXTRA BED
Season 1 105 30
Season 2 125 30
Twinroom private bathroom DOUBLE EXTRA BED
Season 1 115 30
Season 2 155 30
Twinroom Deluxe 2 windows DOUBLE EXTRA BED
Season 1 140 30
Season 2 180 30

Hintaan sisältyy ”buffet-aamiainen á la Stallbacken”.
Puolihoito talvisesonkina varataan jo huonevarauksen yhteydessä: 30,00/aikuinen ja 15,00/ 2-7 vuotias. Kesällä varattavissa vielä tuloselvityksen yhteydessä.
Perinteinen sauna: 10,-/henk. min. 25,-/tunti ( kausi 1, varattava viim klo 10)
Lämminvesitynnyri: 10,-/ henk./tunti ja minimi 30,-/tunti ( varattava viim. klo 10)

Koko talo, sisältäen kuusi makuuhuoneta tarjoamme mielellämme ryhmillekin. Isoin huone on tarvittaessa helposti muutettavissa noin 10 – 16 hengen kokous-, illanvietto tai ruokailutilaksi.

Hinnat ovat voimassa v. 2018 ja sisältävät ALV:n. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
GRÄNNÄS B&B tai Pehtorintalo on käytettävissänne ympäri vuoden, mutta 1.1. – 31.3. vuokraamme vain koko taloa tai yksittäisiä huoneita pidemmälle ajalle. Huoneet ovat kahden hengen huoneita jaetulla kylpyhuoneella.

Peruutusehdot kesäsesonki: Peruutus tehtävä viimeistään 2 päivää ennen tulopäivää (klo 12.00). Tämän jälkeen joudumme veloittamaan 100% huoneen hinnasta. Äkillisissä sairastapauksissavoi lähettää lääkärintodistuksen e-mail liitteenä tai postitse, jolloin emme veloita peruutuksesta mitään.