MAJOITUS PEHTORIN TALOSSA( ent Grännäs B&B)

Hotel Stallbackenin Pehtorintalossa on kuusi huonetta, joita voit varata nimellä, Standard twin huone jaetulla kylpyhuoneella. Pehtorintalo rakennettiin alunperin 1940-luvulla päärakennuksen pihalta siirretystä viljamakasiinista, joka sijaitsi vielä 1900-luvun alussa entisen tuulimyllyn vieressä.

PEHTORINTALON HUONEJAKO
Pehtorintalossa on kuusi kodikkaasti sisustettua kahden hengen huonetta jaetuilla kylpyhuoneilla. Talossa on myös tv-huone ja keittiö. Pohjakerroksessa sijaitsevat kolme wc- ja suihkutilaa ovat uudistettu vuonna 2018. Taloa ympäröi vanha omenapuutarha, jossa voit rentoutua ja viettää mukavaa päivää.

Majatalo sijaitsee keskellä Nauvon pääsaarta neljän kilometrin päässä Nauvon vilkkaasta keskustasta. Kesällä pääset keskustasta meriteitse m/s Östernillä Seilin kautta Rymättylään. Meiltä on 10 km Pärnäsiin, 15 km Galtbyhyn ja 55 km Turkuun.

Vieraamme toivomuksesta pyydämme että hiljaisuutta noudatetaan klo 22-07 sekä sisätiloissa että talon edessä olevassa puutarhassa. Näin kaikki saavat nauttia luonnonrauhasta ja hyvästä yöunesta.

VARAUS
Varaa huonesi helposti varaa nyt napilla. Valitse tulo- ja lähtöpäivät ja paina sekä henkilömäärä. Paina hae ja valitse vapaana olevista huoneista. Täytä myös huonekohtainen henkilömäärä ja valitse toivotut lisäpalvelut. Tämän jälkeen paina jatkaa sivun alarivillä. Lähetä kysely -lomakkeella voit tehdä eri tiedusteluja, joihin vastaamme viimeistään vuorokauden sisällä. Tarvitsemme aina koko nimesi, puhelin numerosi, s-posti- ja kotiosoitteesi. Lapsiperheiltä toivomme myös lasten ikä.

AJO-OHJEET
Turku-Helsinki moottoritieltä, noin viisi kilometriä Turusta, käännyt Korppoon suuntaan. Aja saaristotietä noin 50 km, kunnes saavut Högsarin tiehaaraan, joka sijaitsee kolme kilometriä Nauvon keskustasta Korppooseen päin. Jatka Högsarintietä ja aja Ingeborg Granqvistin istuttaman vanhan tammikujan läpi. Tämän jälkeen käännyt vasemmalle Grännäsintielle (Uttiksentien kautta ei ole pääsyä meille). 150 metrin päästä näet vanhan kivinavetan vasemmalla puolella. Vastaanotto on navetan siilossa talon toisella puolella.

Linjautolla pääset Turun linjautoasemalta Högsarin tiehaaralle asti. Lähtöja on päivällä useampia.

VUOKRAA KOKO TALO:
Voit myös varata koko talon vähän isommalle seurueelle tai pitää yksityisemmän kokouksen 4-10 hengen ryhmälle. Otathan yhteyttä ajoissa, niin voimme tehdä koko taloa koskevan tarjouksen. Isoin huone voidaan myös tarvittaessa helposti muuttaa ruokailu-, seurustelu- tai neuvottelutilaksi. Silloin huoneeseen saadaan mukavasti mahtumaan noin 10 hengen ruoka- tai neuvottelupöytä.

RAVINTOLA
Halutessasi voit myös tulla kahville, lasilliselle tai ruokailemaan Ravintola Stallbackeniin vain 50 metrin päässä. Kesällä baari ja sen kaunis terassi on auki klo 13-22( Su 13-18 ). Ruokaa voi kesällä tilata klo 18-21 aikana ja ravintola on auki klo 22 asti. Kun ravintolamme on kiinni, uosittelemme muita mukavia lähiravintoloita ja tarjoamme myös ravintolakuljetuksen.

 

HINNASTO( kaikki huoneet))

SEASON 1: 23.8. – 11.6.
SEASON 2: 12.6. – 21.8.

Twinroom shared bathroom DOUBLE EXTRA BED
Season 1 115 35
Season 2 130 35
Twinroom private bathroom DOUBLE EXTRA BED
Season 1 120 35
Season 2 165 35
Twinroom Deluxe 2 windows DOUBLE EXTRA BED
Season 1 145 35
Season 2 190 35

Hintaan sisältyy raikas ja monipuolinen noutopöytäaamiainen.
Puolihoito isältää kahden ruokalajin päivällisen. Puolihoito on varattavissa ympäri vuoden huonevarauksen yhteydessä.
Hinta: 30,-/ aikuinen ja 15,-/ 2-7 vuotias. Kesällä voit nauttia ruoastasi joko sisällä tunnelmallisessa ravintolassa tai ulkona aurinkoisella terassilla.

SAUNA JA PALJU
Perinteisen maalaissaunan yhteydessä on terassi ja palju. Sauna- ja paljuvuoro on hyvä varata jo ennakkoon tai kysy vapaita vuoroja hotellin vastaanotossa.

Perinteinen sauna: 10,-/ henk/tunti minimi 25,-/tunti (varattava viim. klo 10)
Palju saunaterassilla: 10,-/henk/tunti minimi 30,-/tunti (varattava viim. klo 10). Sauna- ja paljuvuoro on 90 min.

 

Hinnat ovat voimassa kausi 2, vuonna 2022, loppuun asti ja sisältävät ALV:n. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin vuoden aikana.

Peruutusehdot kesäsesonki: Peruutus on  tehtävä viimeistään 1 päivää ennen tulopäivää (klo 12.00). Tämän jälkeen joudumme veloittamaan 100% huoneen hinnasta. Äkillisissä sairastapauksissa voit lähettää lääkärintodistuksen s-posti liitteenä tai postitse, jolloin emme veloita peruutuksestasi mitään.