Juhlapalvelut

Olemme jo vuodesta 2005 järjestäneet monta todella onnistunutta hääjuhlaa ja vihkimis seremoniaa.

Järjestämme myös  paljon erilaisia juhlia, kuten perhejuhlia, juhlaillallisia, ryhmälounaita, sukutapaamisia sekä esimerkiksi tykypäiviä.

Juhlapaikka Stallbackenilla on aina hyvä valinta. Kiehtovat, kauniisti kunnostetut vanhat rakennukset, rauhallisuus ja luonnonläheisyys antavat hyvät eväät yleelliseen tunnelmaan sekä lämpimään yhdessäoloon. Juhlasalissa ja sen terassilla mahtuu kesäkaudella hyvin noin 150. Tällöin nostamme osalle terassia juhlateltan jossa noin 50 vierasta nauttii hääjuhlasta ja sen aterioista ja hyvästä seurasta. Myös 40 – 100 henkilön hääjuhlat ovat olleet meillä suosittuja ja silloin emme tarvitse vielä juhlatelttaa.

Kysymyksiä, juhlista ja niiden järjestelyistä, voitte lähettää meille ympäri vuoden alla lueteltujen kanavien kautta. Vastaamme nopeasti ja ehdotamme myös ryhmällenne sopivia oheisohjelmia sekä juhla-aterioita, jos sitä toivotte.

Juhlapalvelut ovat tärkeä osa Stallbackenin palveluvalikoimaa ja pyrimmekin aina ylittämään juhlaväen odotuksia.

Ravintolapalveluiden ja kokouspalveluiden yhteydessä voimme myös omissa Stallbacken majataloissamme majoittaa vieraitanne 1-4 hengen huoneisiin. Meidän pihapiirissä mahtuu maximissaan 43 henkilöä, mutta sitten kumppaneitten majataloissa, 4 km päässä, saamme hyvin mahtumaan yli 100 vierasta lisää.

Suunnittelemme lisäksi mielellämme yhdessä kanssanne kaikki ateriat, kahvitukset, juomavaihtoehdot ja oheisohjelmat ryhmänne toivomuksien mukaisesti.

Lue lisää mahdollisuuksistamme ja tarjonnastamme ohjelmapalvelut sivulta. Täytekakut, valokuvaukset, hanuristi, kitaristi, joulukuusi tai vaikkapa bändi hoituvat myös sujuvasti meidän kauttamme. Hääpalveluista enemmän Hääjuhla Nauvo alasivun alta.

PYYDÄ TARJOUS: Viereisellä ”Lähetä kysely” lomakkeella, info@hotelstallbacken.fifacebookilla, 040-7651930 tai 040-4866822. Facebookissa löydät meidät Hotel Stallbacken nimellä ja Instagrammissa on #hotelstallbacken alla jo paljon hienoja kuvia pihapiiristä, rannasta ja ympäristöstämme.