Saaristokokous Hotel Stallbackenin kiehtovan ympäristön ympäröimänä on jotain hyvin erityistä sekä mieleenpainuvaa. Kivinavetan yli metrin paksuiset kiviseinät antavat kokoustilalle tasokkaan ja historiallisen tunnelman. Lisäksi henkilökunta Stallbackenilla on tarkka palvelun laadun ja sen joustavuuden suhteen. Hotel Stallbacken on auki ympäri vuoden ja yhteydet Nauvon saarelle ovat hyvät sekä maanteitse että meriteitse. Autolauttayhteys Paraisilta toimii säännöllisesti ja päivisin 15 – 30 min välein. Ylitys on maksuton.

Meillä on 13 huonetta, joissa voi myös majoittua kokouksen ajaksi. Yöpyminen kokouspäivien välillä tekee monen mielestä rentoutumisen ja keskittymisen vielä tehokkaammaksi.
Voimme myös järjestää sopivia oheisohjelmia. Tarjoamme sekä outdoor-aktiviteettejä tai sitten sisätiloihin sopivia aktiviteettejä kuten aikuiskoulutuksia tai rentoutumiseen liittyviä ryhmätilaisuuksia. Monet ryhmämme eivät kuitenkaan ehdi tehdä muuta kuin pitää kokouksen, nauttia keittiömme aterioista ja saunoa perinteisessä saunassamme. Jotkut ryhmät toivovat myös saunan näköalaterassilla olevan kuuden hengen paljun lämmittämistä. Luontoaktiviteetit ovat saaristossa ainutlaatuiset ja kalastaminen tai saariston venesafari on monelle herättävä kokemus, joka jää muistoihin ja parantaa työmotivaatiota.

Ravintolamme tarjoaa usein esimerkiksi tuoretta kalaa tai herkullisen pippuripihvin Nauvon tunnetuilla uusilla perunoilla tai maalaislohkoperunoilla. Järjestämme siis myös mielellämme itse saaristoretkiä, ammattimaisia elämänvalmennuksia, hyvinvointipäiviä sekä energiahoitoja kuten Reiki.

KOKOUSTILAT:

Tarjoamme yhteensä kolme erilaista kokoustilaa. Sali 1, joka on nykyaikaisesti varustettu vanhahtava kokoustila uudistetussa kivinavettassa. Viereinen kokoustila sali 2, joka näkyy viereisessä kuvassa, sopii hyvin vähän isoimmille seurueille. Kolmas kokoustila, joka sijaitsee entisessä Pehtorin asunnossa, kutsutaan Pehtoriksi. Täällä kokous sujuu vieläkin yksityisemmin omassa kauniin vanhan omenapuutarhan ympäröimässä punaisessa puutalossa. Kokouksen voi säästä riippuen suorittaa joko sisällä tai ulkona ja kokoustilaan mahtuu 10 – 14 henkilöä. Talossa, jonka 3 kylpyhuonetta ja eteinen uusittiin Tammikuussa 2018, on tämän tilan lisäksi sitten vielä 5 erikokoista makuuhuonetta.

2-3 PÄIVÄN KOKOUKSET:

Useampia päiviä kestävien kokouksien majoitukset järjestämme mukavasti Hotellissaja entisessä Pehtorin vanhassa asunnossa. Voimme näin tarjota 13 kpl mukavasti sisustettua 1 – 4 hengen huonetta. Talot ovat noin 50 metrin päässä toisistaan, joten käynti huoneisiin onnistuu hyvin myös kahvitauokojen yhteydessä.

TARJOILU-lähiruoka
Ammattimaisesti varustetussa keittiössämme valmistamme kaikki aamupalat, lounaat, päivälliset ja kahvileivät. Kalat, täytekakut, kahvileivät, vihannekset ja aamupalasämpylät ovat melkein kaikki Nauvosta hankittuja tai meillä paikallisesti leivottuja tuotteita. Jos haluat, niin voimme suunnitella kokonaispaketin, joka sisältää majoituksen, oheisohjelman sekä ruokaillun. Olemme muuten auki ympäri vuoden, vain ajalla  24.-25.12 olemme suljettu.

OHEISOHJELMAA
Järjestämme kokouksien yhteydessä usein myös erilaisia ulkoiluohjelmia, kuten esimerkiksi melontaa kajaakilla, veneretkiä, leikkimielinen pihagolf,  elämänvalmennuksia, rentoutumishoitoja tai ihan perinteisen saunaillan ilta-aurinkoisella terassipaljulla.
Storgårdin pihalla voidaan myös järjestää hauska tikanheitto– tai petankikisa tai vaikkapa minibiljarditurnaus. Lisää näistä mahdollisuuksista voitte lukea ”ohjelmapalvelut” ja ”paketit” sivulta. Tarjoamme juhlapalveluita, ravintolapalveluita sekä majoitustaniin yksityisille kuin ryhmillekin.

PYYDÄ MIELELLÄÄN KILPAILUKYKYINEN TARJOUS
S-postilla mikael.granqvist@hotelstallbacken.fi, Lähetä kysely websivuston alaosassa olevalla lomakkeella. Soittamalla numeroihin 040-4866822 tai 040-7651930 saat parhaiten yhteyden ryhmämyyntiimme.