Saaristokokous Hotel Stallbackenin kiehtovassa ympäristössä on mieleenpainuva kokemus. Kivinavetan yli metrin paksuiset kiviseinät antavat kokoustilalle tasokkaan ja historiallisen tunnelman. Haluamme palvella teitä joustavasti ja laadukkaasti. Palvelemme teitä ympäri vuoden. Yhteydet Nauvoon ovat hyvät sekä maanteitse että meriteitse. Autolauttayhteys Paraisilta toimii loistavasti 12 kuukautta vuodessa, ympäri vuorokauden ja päivisin 15 – 30 minuutin välein. Ylitys on maksuton ja kestää 7 minuuttia.

Keittiömme valmistaa kaikki ateriat ja leivomme leivät itse. Suosimme paikallisia palveluita ja lähiruokaa. Ateriat voitte nauttia tunnelmallisesa ravintolassamme tai luonnonkauniilla, avaralla ja isolla terassilla.

Meillä on 13 huonetta, joihin voitte majoittua kokouksen ajaksi. Yöpyminen ryhmäsi kanssa kokouspaikalla tekee monen mielestä rentoutumisen, keskittymisen ja tiimityön vielä tehokkaammaksi.
Kokouspäivän päätteeksi voimme lämmittää perinteisen saunan ja paljun.  Tarjoamme myös melontaa, pyöräilyä, pihaleikkejä, kalastusta, tiimivalmennusta, hyvinvointipalveluja ja opastuttuja kävelylenkkejä.

KOKOUSTILAT:

Tarjoamme kolme erilaista kokoustilaa.

Sali 1, 5 – 20 henkilölle.

Sali 2, 21 – 70 henkilölle.

Pehtori, 5-14 henkilölle.

2-3 PÄIVÄN KOKOUKSET:

Yöpymiseen tarjoamme teille 13 mukavasti sisustettua 1-4 hengen huonetta. Molemmat majatalot ovat samalla pihalla noin 50 metrin päässä toisistaan.

TARJOUSPYYNTÖ
Voit lähettää tämän sivun lopussa olevan lomakkeen kautta, s-postilla: mikael.granqvist@hotelstallbacken.fi tai soita numeroon 040-7651930.