Saaristokokous Hotel Stallbackenin kiehtovassa ympäristössä on mieleenpainuva kokemus. Kivinavetan yli metrin paksuiset kiviseinät antavat kokoustilalle tasokkaan ja historiallisen tunnelman. Haluamme ympäri vuoden palvella teitä joustavasti ja laadukkaasti.

Tarjoamme myös mielellään oheisohjelmaa kuten hyvinvointi koulutusta, saaristoretkiä sekä perinteisen saunavuoron paljulla tai ilman.

Keittiömme valmistaa kaikki ateriat, leivät ja kahvileivät. Suosimme paikallisia alihankkioita ja tarjoamme mielellään lähiruokaa. Ateriat voitte nauttia tunnelmallisesa ravintolassamme tai luonnonkauniilla, avaralla ja isolla terassilla.

Meillä on 13 huonetta, joihin voitte majoittua kokouksen ajaksi. Kokoustilassa meillä on 65´näyttö, videotykki, 2 erikokoista valkokangasta, fläppitaulu ja wifi. Hybriidikokous tai etätyöskentely on mahdollinen. Lähetä mielellään kysely alla ”lähetä kysely” lomakkeen kautta, niin teemme yhdessä teille sopivan ja ammattitaitoisen tarjouksen.

kokoustila

KOKOUSTILAT:

Tarjoamme kolme erilaista etätyöskentely- tai kokoustilaa.

Sali 1, 1 – 18 henkilölle.

Sali 2, 18 – 55 henkilölle.

Pehtori, 1-10 henkilölle.

2-3 PÄIVÄN KOKOUKSET:

Yöpymiseen tarjoamme teille 13 mukavasti sisustettua 1-4 hengen huonetta. Molemmat majatalot ovat samalla pihalla noin 50 metrin päässä toisistaan.

TARJOUSPYYNTÖ TAI KYSELY:
Voit lähettää tämän sivun lopussa olevan lähetä kysely lomakkeen kautta, s-postilla tai soittaa numeroon 040-7651930.

sauna laajakuva
kokoustilat laajakuva
huoneisto laajakuva