Hääjuhlat

Onko toiveissa mieleenpainuva ja uniikki hääjuhla luonnonkauniissa Nauvossa? Viihtyisä ja tasokas Saaristohotelli Stallbacken sopii mainiosta myös hääjuhliin, joiden kokonaisvierasmäärä on enintään 100 henkilöä.

Hääpaikka Stallbackenissa ja Grännäs Storgårdin hyvin hoidetussa vanhahtavassa saaristolaisympäristössä on täydellinen valinta, jos arvostatte yksityisen, luonnonläheisen ja romanttisen saariston tunnelmaa ilman ulkopuolisia seurueita. Turku ja Parainen ovat hääpaikkaa lähimpiä kaupunkeja.
Hääjuhla vietetään pääasiassa Hotelli Stallbackenissa ja sen kiehtovalla, luonnonläheisellä pihalla ja eteläisellä terassilla. Juhlakattaus voi olla vaikkapa viereisen kuvan mukainen. Hääpäivän aamuna tai edellisenä iltana klo 22 aikoihin, kaasot, bestmanit ja vanhemmat voivat myös osallistua pöytien ja hääpaikan somistamiseen.

Hääjuhlakukat sekä valmiita kukkakimput voi ennakkoon tilata skanssin ostoskeskuksesta Turusta tai Paraisten keskustan Interflorasta ja sitten kätevästi noutaa saapumisen yhteydessä matkalla Nauvoon.

Vihkimisseremonia voidaan suorittaa myös meillä Hotelli Stallbackenissa. Vaihtoehtoja on seremoniaan on monia, esimerkiksi ison salin korokkeella, nurmikolla, rannalla, luontopolun näköalakalliolla tai vaikkapa syreenipuutarhassamme.

Kirkkovihkiminen voidaan puolestaan järjestää vanhassa ja tunnelmallisessa Nauvon harmaakivikirkossa, joka sijaitsee neljän kilometrin päässä hotellista. Myös Korppoon ja Paraisten historialliset ja vanhat kivikirkot ovat vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä. Hääpaikalle pääsee helposti myös Turusta.

Ruokailu voidaan järjestää joko noutopöydästä, jolloin tarjoiluhenkilökunnan tarve on vähäisempi tai pöytiintarjoiltuna. Jälkimmäinen vaihtoehto saattaa olla esimerkiksi joillekin senioreille mielekkäämpi vaihtoehto. Saaristopöytä on ollut yleisin valinta, jolloin tarjolla on laaja valikoima maukkaita ja tuoreita lähiruoka lajeja.

Hääkakun, bändin, laulusolistin ja karaokepalvelun voi myös kätevästi tilata meidän kauttamme hääpaikalle.

Hääjuhlien vieraat voimme majoittaa Hotelli Stallbackenissa ja sen viereisessä Pehtorintalossa. Tarvittaessa vielä muissa lähellä olevissa hotelleissa tai majataloissa. Meillä on omasta takaa 13 tilaavaa huonetta, joihin mahtuu tarvittaessa 1-4 lisävuodetta. Tarvittaessa voimme siis tarjota maximissaan 43 vuodepaikkaa hotellissamme. Sen lisäksi voimme tarpeen vaatiessa majoittaa loput vieraistanne kumppaneidemme hotelleissa ja majataloissa noin neljän kilometrin päässä. Syöttöliikenne hotellien välillä sujuu Nauvossa mainiosti erikokoisilla takseilla tai tarvittaessa Stallbackenin henkilöautoilla.

Ota yhteyttä niin ideoidaan yhdessä juuri teille ja teidän tyyliinne sopiva hääpaikka ja hääjuhla. Teemme kirjallisen tarjouksen hääjuhlista, jonka jälkeen voimme vielä yhdessä sopia tarkemmista yksityiskohdista. Kannattaa myös ehdottomasti tulla paikan päälle katsomaan mitä kaikkea mahdollisuuksia ja minkä tyyppisiä puitteita historiallisella perhetilallamme on tarjota.

TARJOUSPYYNTÖ vaihtoehtoisestiinfo@hotelstallbacken.fi”Lähetä Kysely” lomakkeella, p. 040-7651930 tai 040-4866822.