Hotel Stallbacken Nagu

Hotel Stallbacken Nagu

Hotel Stallbacken Nagu

Hotel Stallbacken Nagu

Hotel Stallbacken Nagu

Hotel Stallbacken Nagu

Hotel Stallbacken Nagu

HOTELL STALLBACKEN

Tack vare den romantiska skärgårdsmiljön och den lugna välskötta omgivningen hoppas vi att du ska vara nöjd med din tillvaro som gäst på Hotel Stallbacken eller i Inspektorshuset. Vi erbjuder också privata bastuturer i vår traditionella gårdsbastu med balja.

Såväl trevlig logi som nya och högklassiga konferensutrymmen och festutrymmen i en genuin historisk skärgårdsmiljö. Här kan man koppla av i den vackra naturen och på den lugna sandstranden samt avnjuta läckra måltider i vår lokala restaurang. Under lågsäsong behövs din matbeställning senast 2 dagar före ankomsten.

Corona åtgärder:

Fast hotellet skulle vara fullt, blir personalen och gästerna tillsammans inte flera än 50 personer. Vi använder skydds-plexiglas i receptionen. På frukost buffèn serverar vi möjligast mycket portions förpackade produkter. Vi desinficerar samtliga allmänna dörrhandtag, kranar, räcken, bord, stolryggstöd och termosar dagligen i samband med städningen. Borden är åtskilda, så att 4 personers bord. Handsprit finns framme i receptionen, baren, restaurangen och i köket.

Värdparet önskar dig varmt välkommen till Hotel Stallbacken

Boka nu

LOGI

Vi erbjuder både individer och grupper utmärkt boende på Grännäs Gård i en fascinerande skärgårdsmiljö. Hotel Stallbacken består av två stycken gamla gårdsbyggnader, som vi har renoverat för att också tillfredställa mera krävande resenärer.

Den gamla stenladugården blev år 2008 en hotellbyggnad med sju välförsedda standard twinrum inkluderande ett privat badrum. Två av rummen har utsiktsfönster och är aningen större. Dessa erbjuder vi nu som deluxe rum, vilka vid behov också rymmer 2 st extra sängar.

I inspektorshuset intill erbjuder vi dig sex romantiskt inredda rum. År 2018 totalrenoverades de tre gemensamma badrummen. Inspektorshuset erbjuder dessutom dig ett komplett kök, tv rum med soffa samt en förtjusande äppelträdgård med sittgrupper. Vänligen se finska sidan för mera detaljerad information.

 

KONFERENS

Vi kan erbjuda dig en idyllisk konferens eller seminarie miljö med välskötta faciliteter samt professionell service på natursköna Nagu. Stallbacken är ett konferenshotell, så vi kan sköta såväl bespisningen som inkvartering.

Olika slag av aktiviteter finns också att erbjuda antingen hos oss eller i närheten. Vänligen informera oss hurdan grupp det är frågan om, så ger vi dig gärna lämpliga alternativ. Dr finska sidan för mera detaljerad information.

RESTAURANG STALLBACKEN

Restaurang Stallbacken är från mitten av Juni till slutet av Augusti dagligen öppen från 18 till 22( Sö stängt). Baren öppnas redan kl 13. På sö rekomenderar vi gärna restauranger i Nagu båthamn. I samband med baren och restaurangen finns också en blommig terass med fin utsikt var man kan solbada, avnjuta någon varm eller kall dryck samt äta frukost och middag.

Boka gärna bord ifall ni blir flera än fyra personer, så är vi bättre förberedda. Sommarmenyn hittar du på den finska sidan under Ravintola.

FEST SERVICE

Vi arrangerar också familjefester, firmafester, festmåltider, julfester och till exempel företags rekreationsdagar. Måltiderna och kaffe serveringarna tillräder vi själva i restaurangens kompletta kök. Vi inkvarterar er gärna i våra 13 rum samt vid behov också på närbelägna andra Nagu inkvaterings ställen. Vänligen se finska sidorna för mera detaljerad information.

AKTIVITETER

Hos oss kan du hyra cyklar, elcyklar, kayaker( singel och tandem), kanoter, traditionella privata bastuturer, kastspö och en roddbåt. De flesta av våra tilläggstjänster kan du boka i förväg i samband med din rumbokning, som du hittar under knappen BOKA. Du kan också sköta de flesta i receptionen vid ankomst. Kom ihåg att coach, wellness, badbalja och båtsafari bokningar måste göras minst en dag i förväg.

Följande aktivitet paket kan man boka i skicka förfrågan rutan längst nere. 

Båtsafari till holme:

Vi erbjuder en båtsafari från vår egen strand till en närbelägen vacker holme med naturstig och cafe. Färden sker med en snabbt gående 8 personers öppen Buster Magnum båt. Färden tar 3-4 timmar. Det ingår båtfärd i den vackraste skärgården; guidad holmvandring, kaffepaus och eventuellt ett dopp i havet. Vi kan också göra en fördelaktigare färd utan att ta iland och då tar turen ca 1 timme. Om du vill lyxa till det, så kan vi åka på heldagsutfärd till Örö. Priset varierar lite på basen av antalet personer och avstånd till önskad holme. Se tillägg bakom BOKA knappen.

Traditionell finsk bastu med infälld balja:

Du kan välja att antingen hyra en 60 min bastutur med tillgång till bastuterassen eller kominera bastu upplevelsen med badbaljan på bastuterassen. Om du väljer både bastu och balja, förlänger vi din privata tur till 90 minuter. Denna tjänst kan du i samband med din bokning behändigt boka i tilläggen under BOKA knappen.

Wellness:

Vi samarbetar med 2 st Wellness studion. En på Nagu och en annan på Korpo. De erbjuder olika slag av massager, fotvård, fysikalisk vård och Reiki. Dessutom erbjuder vi sommartid under tystnadsplikt life-coaching med erfaren diplomerad coach och sjuksköterska. Bokning i förväg rekommenderas om du önskar en speciell dag.

HÅLLBARHET

För att värna om miljön och vårt lokala samhälle gör vi på Stallbacken följande:

  • Nedanför P-platsen finns ett nedgrävt minireningsverk, Wehoputs, dit allt vårt gråvatten rinner. OBS: Vi önskar att alla intimitets produkter och engångs pappers-handdukar läggs i sopkärlet med lock bredvid wc stolen!
  • Den gamla renoverade stenladugården uppvärms året runt med jordvärme och vattenburen golvvärme
  • Vi handlar i huvudsak lokala matprodukter och tjänster
  • Vi undviker plast så mycket som det är praktiskt möjligt
  • Vi sorterar själva avfallet i vårt restaurangkök och komposterar det som blir över
  • Flaskor och burkar kan du lämna antingen på bordet i rummen eller i glas/burk-behållaren utanför rummet. 
  • Det finns utomhus sopbehållare för brännbart avfall utanför receptionen och i stranden
  • Askkoppar finns utanför alla utgångar
  • Alla våra rum är rök- samt husdjursfria
  • Vi önskar att våra gäster använder sparsamt med duschvatten samt hänger upp ”please make upp my room” tecknet utanför dörren vid behov