Hotel Stallbacken Nagu

Hotel Stallbacken Nagu

Hotel Stallbacken Nagu

Hotel Stallbacken Nagu

Hotel Stallbacken Nagu

Hotel Stallbacken Nagu

HOTELL STALLBACKEN

Om du är ute efter högklassig naturnära avkoppling i Nagu skärgård, utan att pruta på standarden, så har Grännäs Storgård mycket att erbjuda dig och ditt sällskap. Den vackra skärgårdsmiljön och den lugna välskötta omgivningen garanterar att du kommer att vara nöjd med din tillvaro som gäst på Hotel Stallbacken eller Grännäs B&B.

Såväl trevlig inkvartering eller logi som nya och högklassiga konferensutrymmen och festutrymmen i en genuin historisk skärgårdsmiljö. Här kan man koppla av i den vackra naturen och på den lugna sandstranden samt avnjuta läckra måltider i vår lokala restaurang. Dessutom kan man hyra traditionell bastutur med balja, cykel, kanot eller kajak. Eller varför inte be oss arrangera en intressant skärgårdsutflykt i närområdena eller lite längre ut till den närbelägna Skärgårdens nationalpark.

Boka nu

FEST SERVICE

Vi arrangerar också familjefester, firmafester, festmåltider, julfester och till exempel företags rekreationsdagar.

KONFERENS

Vi kan erbjuda en idyllisk konferens eller seminarie miljö med välskötta faciliteter samt professionell service på natursköna Nagu.

RESTAURANG STALLBACKEN

Restaurang Stallbacken fungerar under högsommaren som en á la carte kvälls-restaurang.

LOGI

Vi erbjuder både individer och grupper utmärkt boende i en fascinerande skärgårdsmiljö.

LÄGE VID SKÄRGÅRDENS RINGVÄG

Grännäs Hotel Stallbacken och Grännäs Bed & Breakfast är belägna i Nagu på Grännäs Storgård i centrum av Åbolands vackraste skärgård endast 800 m från Skärgårdens Ringväg [180] och 300 m från havet. Kom först genom Farmor Ingeborgs planterade gamla ek alle innan ni svänger till vänster in på Grännäsvägen! Homestead är inte vårt !

I Stallbackens andra våning har vi en historisk foto- och jordbruksredskaps utställning, som berättar lite om vad man gjorde på Grännäs för ca 100-150 år sedan. I samband med baren och restaurangen finns också en blommig terass med fin utsikt var man kan solbada, avnjuta någon varm eller kall dryck samt äta frukost och middag.

AKTIVITETER

Vi erbjuder på Stallbacken flera olika aktivitäter och vi nämner här de mest populära. Vi hyr också cyklar, elcyklar, kayaker( singel och tandem), kanoter, traditionella bastuturer och en roddbåt. De flesta av våra tilläggstjänster kan du boka i förväg i samband med din rum- eller tentsile trädtält reservering under knappen BOKA. Du kan också sköta det i receptionen vid ankomst.

Följande aktivitäter kan man fråga mera angående i skicka förfrågan rutan längst ner på sidan eller boka i tillägg:

Båtsafari till holme:

Vi erbjuder en båtsafari från vår egen strand till en närbelägen intressant holme. Färden sker med en snabbt gående 8 personers öppen Buster Magnum båt. Färden tar 3-4 timmar. Det ingår båtfärd av och an i den vackraste skärgård; guidad holmvandring, kaffepaus och eventuellt ett dopp i havet. Vi kan också göra en färd utan att ta iland och du tar turen ca 1 timme. Priset varierar lite på basen av antal personer.

Traditionell finsk bastu med infälld balja:

Du kan välja att antingen bara hyra en 60 min bastutur samt svalka dig på bastuterassen mellan baden eller att kombinera bastun med en 6 personers balja. Denna tjänst kan du i samband med din bokning behändigt boka i tilläggen under BOKA knappen.

Wellness:

Vi samarbetar med 2 st Wellness studion. En på Nagu och en annan på Korpo. De erbjuder olika slag av massager, fotvård och Reiki. Dessutom erbjuder vi sommartid life-coaching med erfaren Diplomerad coach under tystnadsplikt.

HÅLLBARHET

För att värna om miljön och vårt lokala samhälle gör vi på Stallbacken följande:

  • Nedanför P-platsen finns ett nedgrävt minireningsverk, Wehoputs, dit allt vårt gråvatten rinner
  • Den gamla renoverade stenladugården uppvärms året runt med jordvärme och vattenburen golvvärme
  • Vi handlar i huvudsak lokala matprodukter och tjänster
  • Vi undviker plast så mycket som det är praktiskt möjligt
  • Vi sorterar själva avfallet i vårt restaurangkök och komposterar det som blir över
  • Flaskor och burkar kan du lämna antingen på bordet i rummen eller i glas/burk-behållaren utanför rummet. Matavfall i skild behållare utanför rummet eller Inspektorshuset kök.
  • Det finns utomhus sopbehållare för brännbart avfall utanför receptionen och i stranden
  • Askkoppar finns utanför alla utgångar
  • Alla våra rum är rök- samt husdjursfria
  • Vi önskar att våra gäster använder sparsamt med duschvatten samt hänger upp ”please make upp my room” tecknet utanför dörren vid behov

Instagram