Hotel Stallbacken Nagu

Hotel Stallbacken Nagu

Hotel Stallbacken Nagu

Hotel Stallbacken Nagu

Hotel Stallbacken Nagu

Hotel Stallbacken Nagu

HOTELL STALLBACKEN

Om du är ute efter högklassig naturnära avkoppling i Nagu skärgård, utan att pruta på standarden, så har Grännäs Storgård mycket att erbjuda dig och ditt sällskap. Den vackra skärgårdsmiljön och den lugna välskötta omgivningen garanterar att du kommer att vara nöjd med din tillvaro som gäst på Hotel Stallbacken eller Grännäs B&B.

Såväl trevlig inkvartering eller logi som nya och högklassiga konferensutrymmen och festutrymmen i en genuin historisk skärgårdsmiljö. Här kan man koppla av i den vackra naturen och på den lugna sandstranden samt avnjuta läckra måltider i vår lokala restaurang. Dessutom kan man hyra traditionell bastutur med balja, cykel, kanot eller kajak. Eller varför inte be oss arrangera en intressant skärgårdsutflykt i närområdena eller lite längre ut till den närbelägna Skärgårdens nationalpark.

Boka nu

FEST SERVICE

Vi arrangerar också familjefester, firmafester, festmåltider, julfester och till exempel företags rekreationsdagar.

KONFERENS

Vi kan erbjuda en idyllisk konferens eller seminarie miljö med välskötta faciliteter samt professionell service på natursköna Nagu.

RESTAURANG STALLBACKEN

Restaurang Stallbacken fungerar under högsommaren som en á la carte kvälls-restaurang.

LOGI

Vi erbjuder både individer och grupper utmärkt boende i en fascinerande skärgårdsmiljö.

LÄGE VID SKÄRGÅRDENS RINGVÄG

Grännäs Hotel Stallbacken och Grännäs Bed & Breakfast är belägna i Nagu på Grännäs Storgård i centrum av Åbolands vackraste skärgård endast 800 m från Skärgårdens Ringväg [180] och 300 m från havet. Kom först genom Farmor Ingeborgs planterade gamla ek alle innan ni svänger till vänster in på Grännäsvägen! Homestead är inte vårt !

I Stallbackens andra våning har vi en historisk foto- och jordbruksredskaps utställning, som berättar lite om vad man gjorde på Grännäs för ca 100-150 år sedan. I samband med baren och restaurangen finns också en blommig terass med fin utsikt var man kan solbada, avnjuta någon varm eller kall dryck samt äta frukost och middag.

Instagram