Perinteinen sauna

Hotel Stallbackenin ja Grännäs B&B:n välittömässä läheisyydessä sijaitsee erittäin suosittu perinteinen maalaissauna. Sauna on varustettu aitokiukaalla, jotta lämpöä riittää hyvin monelle peräkkäisellekin saunavuorolle. Aitokiukaan käyttöohje löytyy saunan ovella ja pukuhuoneen seinällä!
Saunavuoroja voi heinäkuussa vuokrata sisäänkirjautumisen yhteydessä, mutta muina aikoina vuodesta lämmitysajan takia vaan ennakkovarauksella. Saunatiloihin mahtuu kerralla noin 15 henkilön ryhmä, mutta sitä isommille ryhmille suosittelemme jakaantumista kahteen saunavuoroon. Lauteilla on tilaa noin 8-9 henkilölle. Hinta 10,-/henkilö ja minimi 25,-/ saunavuoro.
Saunapalvelu on mahdollinen vieraillemme ympäri vuoden paitsi 1.1. – 15.3. välisenä aikana säävarauksella.
Saunarakennuksen läntisessä päädyssä on luonnonläheinen sauna-terassi upealla näköalalla ja ilta-auringolla. Terassiin on myös upotettu kuuden hengen lämminvesipalju. Palju vuokrataan iltaisin sauna yhteydessä hinnalla 10,-/ henkilö ja minimi 30,-/ vuoro.

Hiekkaranta

Tilallamme on aurinkoinen, lapsiystävällinen uimaranta sekä laituri. Veden syvyys laiturilta on noin 1,60 – 1,90 metriä. Etäisyys rannasta hotellille on vain 300 metriä.
Rannalta löydät myös soutuveneentandemkajaakin sekä intiaanikanootin, joita voit varustuksineen vuokrata hotellin vastaanotosta.

Tarjoamme myös Buster Magnum-veneemme avulla vesihiihtoa tai vaikkapa vetorenkaalla veneen perässä menemistä.

Uimarannalla sijaitsee myös uimakoppi, jossa voi vaihtaa vaatteet. Kopista löytyy myös rantaleluja sekä kansituoleja, jotka ovat maksutta vieraittemme käytössä.

Jos olet tulossa syömään tai majoittumaan veneellä, niin voi kiinnittää moottoriveneen laturiin(matalin kohta on noin 1,6 metriä). Jos taas olet purjeveneellä liikkeellä, niin Nauvon satama on parempi paikka. Tulemme mielellämme maksutta autolla noutamaan ravintolavieraita Nauvon satamasta.

Bredvikeniin saapuessa on pysyttävä lahden pohjoisrannan tuntumassa kunnes naapurin punainen vanha venevaja tulee lahden pohjukassa pienen niemen jälkeen vasemmalla puolella näkyviin. Sen jälkeen käännytään vasemmalle ja ohjataan suoraan meidän puukajulle joka on noin 200 m venevajasta oikealle. Laiturimme edessä kelluu punainen poju ja sen takana näkyy punainen hirrestä rakennettu rantavaja. Laiturissa lukee selvästi Stallbacken.

Keskellä lahtea on muutamia kareja, joten veneellä liikkuvan kannattaa noudattaa näitä ohjeita turvallisimman reitin takaamiseksi.

Luontopolku

Kaunis ja kiinnostava luontopolku ulottuu läheiseen saaristometsään Hotel Stallbackenin vastaanoton itäiselle puolella. Polun puolessavälissä on tienhaara, jossa voi valita kahdesta eri reittivaihtoehdosta. 1 km (punainen) tai 1,5 km (keltainen). Molempien lähtö on siis vastaanotolta, josta käännytään vasemmalle Grännäsintielle ja pellolle päin. Luontopolulla vieraamme ovat nähneet mielenkiintoisia kasveja, vaarattomia villieläimiä sekä maistelleet maukkaita metsämarjoja. Meillä liikkuu erilaisia metsäneläimiä kuten peuroja, kauriita, jäniksiä, petolintuja, kurkia, hanhia ja kettuja. Luontopolun varrella löytyy syksyllä myös maukkaita sieniä. Ensimmäinen luontopolkuviitta löytyy Stallbackenin P-paikan reunalta ja toinen jo Grännäsintien varrella 150 m päässä.

Tennis

Luontopolkumme alkupäässä on korkeatasoinen tenniskenttä. Kenttä on päällystetty hiekkatekonurmella, joka on erinomainen pelialusta. Tennisvuoroja vuokraamme hotellin vastaanotossa. Voimme yleensä myös lainata mailoja ja palloja.

Petanque

Petanque, joka on mukava seurustelu- ja ajanvietepeli 2 – 12 henkilön ryhmille, voidaan pelata kentällä tai pihapiirissä. Kenttä sijaitsee vastaanoton ja B&B rakennuksen välissä. Kuulat ja pelisäännöt ovat ilmaiseksi lainattavissa vastaanotostamme.

Kysy myös Pihagolfia settiä tai Frisbee golf koria ja keikkoja, jos pihapelit kiinnostavat.

Pyörävuokrausta

Vuokraamme 24 vaihteiset hyväkuntoiset Tunturi hybriidi pyörät. Ryhmien on varattava ennakkoon, jotta meillä on tarpeeksi monta pyörää paikalla.

Kajaakki  ja kanootti vuokrausta

Vuokraamme kajaakkeja, kanootteja ja soutuveneen per päivä. Ryhmät varattava ennakkoon.

Kalastus vehkeet

Vuokraamme heittovapaa, haavi ja uistimia per päivä.

Golf setti

Vuokraamme golffi mailoja, joilla voi mennä läheiselle tasokkaalle ”Kallen golf” driving rangille harjoittelemaan eri lyöntejä.

Järjestämme touko- syyskuussa Saaristo Safareita 8 henkilön avoveneellä. Veneellä voidaan myös hoitaa erityyppisiä saarikuljetuksia