Perinteinen sauna

Hotel Stallbackenin ja Pehtorintalon läheisyydessä sijaitsee erittäin suosittu perinteinen maalaissauna, joka on päivitetty talvella 2021.

Sauna on varustettu aitokiukaalla, josta saat nauttia pehmeistä ja ihanista löylyistä. Aitokiuas lämmitetään metsämme polttopuilla koko päivän ja lämpöä riittää koko illaksi. Aitokiukaan käyttöohje löytyy saunan ovella ja pukuhuoneen seinällä.

Saunavuoron voit varata sivustomme huonevarauksen yhteydessä VARAA NYT napin alla ja heinäkuussa myös vastaanotosta.
Saunatiloihin mahtuu kerralla noin 15 henkilön ryhmä. Sitä isommille ryhmille suosittelemme jakaantumista kahteen saunavuoroon.

Hinta 10,-/henkilö ja minimi 30,-/ saunavuoro.
Saunapalvelu on mahdollinen ympäri vuoden paitsi 1.1. – 15.3. välisenä aikana säävarauksella.

Saunarakennuksen läntisessä päädyssä on luonnonläheinen sauna-terassi upealla näköalalla ja ilta-auringolla. Terassiin on upotettu kuuden hengen palju. Palju vuokrataan iltaisin saunavuoron yhteydessä hintaan 10,-/ henkilö, minimi 40,-/ vuoro. Varaus voi tehdä VARAA NYT napin alla huonevarauksen yhteydessä.

Yksityinen ranta

Vieraillemme on käytössä yksityinen hiekkaranta ja laituri. Etäisyys rannasta hotellille on vain 300 metriä.

Soutuveneen, tandemkajaakin sekä intiaanikanootin varustuksineen voit vuokrata hotellin vastaanotosta.

Tarjoamme myös vesihiihtoa tai vetorengas ajelua erillistä maksua vastaan.

Uimarannalla sijaitsee myös uimakoppi, jossa voit vaihtaa vaatteet. Täältä löytyy myös hiekkaleluja sekä kansituoleja, jotka ovat maksutta vieraittemme käytössä.

 

Luontopolku

Kaunis luontopolku lähtee Hotel Stallbackenilta läheiseen saaristometsään. Seuraa opasteita tai kysy ohjeita vastaanotosta. Lyhyempi punainen reitti on noin 1 km ja keltainen reitti noin 1,5 km.

Luontopolun varrella voit syödä mustikoita ja metsämansikoita. Jos liikut hiljaa voit nähdä metsäeläimiä kuten kettuja, peuroja, kauriita, jäniksiä supikoiria ja hirviä. Syksyllä voit myös sienestää.

Tutustu, googlen kautta, mielellään myös talvella 2021 valmistuneisiin Paraisten Elämysreitteihin: Hiljaisuuden tähtipaikat, Rannikon uniikit kylät, Saarihyppelyt saaristomerellä, Väriterapia, Merikotkan kierros ja niihin liittyvään youtuben soittolistaan.

Kaasugrilli

Vuokramme kaasugrillin hintaan €10 / 2 t.

Petanki ja pihapelit

Petanki on mukava seurapeli 2 – 12 henkilön ryhmille. Voit pelata pihapelejä omalla kentällämme tai pihapiirissä. Kuulat ja pelisäännöt ovat ilmaiseksi lainattavissa vastaanotostamme.

Kysy myös golf- tai frisbee golf settiä. Kallen golf driving range sijaitsee neljän kilometrin päässä.

Perinteinen tikanheitto vastaanoton edessä on aina suosittu.

Pyörävuokraus

Vuokraamme vieraillemme polkupyöriä ja sähköpyöriä. Isoimmille ryhmille vain ennakkovarauksella. Jos toivot niin voit myös pyytää kypärää tai pyörälaukkua vastaanotosta.

KAJAAKKI- JA KANOOTTI VARAUKSET

Vuokraamme päiväksi kajaakkeja, kanootteja ja  soutuveneen. Ryhmävaraukset toivomme saavamme ennakkoon. Opas on myös ennakkovarauksella saatavissa.

Kalastusvälineet

Vuokraamme heittovapoja, haavin ja uistimia per päivä. Onkivapoja lainaamme ilmaiseksi. Vuokraamme päiväksi myös soutoveneen.

Saaristosafari avoveneellä

Järjestämme touko- syyskuussa avoveneellä saaristo -safareita korkeintaan seitsemän hengen ryhmille. Safari voi sisältää rantautuminen saareen laituriin. Saarella nautimme kahvia ja kierrämme luontopolun.

Pronssipaketti: 1 tunnin saaristosafari kauniilla alueilla ilman rantautumista

Hopeapaketti: 3-4 tunnin safari, jolloin rantaudutaan hienoon saareen, jossa on tunnelmallinen kahvila ja upea luontopolku. Opas tulee mukaan kävelemään jos näin toivotte. Opas tarjoaa myös kahvit ja kertoo saariston historiasta.

Kultapaketti: Noin 8-10 tunnin kokopäiväretki säävarauksella. Ajamme kauniin saariston läpi Örön entiselle linnakesaarelle. Jossa tutustutaan saaren historiaan, kävellään upeata luontopolkua ja syödään lounasta. Sitten ajetaan takaisin Grännäsiin mahdollisesti yhdellä pysähdyksellä Kasnäsissä tai Högsårassa.

Tee 2 hengen varauksesi huonevarauksesi yhteydessä varaa napin alla, muuten lähetä varaus alla olevalla kysely lomakkeella.