Perinteinen sauna

Hotel Stallbackenin ja Pehtorintalon läheisyydessä sijaitsee erittäin suosittu perinteinen maalaissauna, joka on päivitetty talvella 2021.

Sauna on varustettu aitokiukaalla, josta saat nauttia pehmeistä ja ihanista löylyistä. Aitokiuas lämmitetään metsämme polttopuilla koko päivän ja lämpöä riittää koko illaksi. Aitokiukaan käyttöohje löytyy saunan ovella ja pukuhuoneen seinällä.

Saunavuoron voit varata sivustomme huonevarauksen yhteydessä VARAA NYT napin alla ja heinäkuussa myös vastaanotosta.
Saunatiloihin mahtuu kerralla noin 15 henkilön ryhmä. Sitä isommille ryhmille suosittelemme jakaantumista kahteen saunavuoroon.

Hinta 10,-/henkilö ja minimi 30,-/ saunavuoro.
Saunapalvelu on mahdollinen ympäri vuoden paitsi 1.1. – 15.3. välisenä aikana säävarauksella.

Saunarakennuksen läntisessä päädyssä on luonnonläheinen sauna-terassi upealla näköalalla ja ilta-auringolla. Terassiin on upotettu kuuden hengen palju. Palju vuokrataan iltaisin saunavuoron yhteydessä hintaan 10,-/ henkilö, minimi 40,-/ vuoro. Varaus voi tehdä VARAA NYT napin alla huonevarauksen yhteydessä.

hotel stallbacken sauna

Yksityinen ranta

Vieraillemme on käytössä yksityinen hiekkaranta ja laituri. Etäisyys rannasta hotellille on vain 350 metriä.

Suplaudan, tandemkajaakin, intiaanikanootin tai soutuveneen varustuksineen voit vuokrata hotellin vastaanotosta.

Tarjoamme myös vesihiihtoa tai vetorengas ajelua erillistä maksua vastaan.

Uimarannalla sijaitsee myös uimakoppi, jossa voit vaihtaa vaatteet. Täältä löytyy myös hiekkaleluja sekä kansituoleja, jotka ovat maksutta vieraittemme käytössä.

 

Luontopolku

Kaunis luontopolku lähtee Hotel Stallbackenilta läheiseen saaristometsään. Seuraa opasteita tai kysy ohjeita vastaanotosta. Lyhyempi punainen reitti on noin 1 km ja keltainen reitti noin 1,5 km.

Luontopolun varrella voit syödä mustikoita ja metsämansikoita. Jos liikut hiljaa voit nähdä metsäeläimiä kuten kettuja, peuroja, kauriita, jäniksiä supikoiria ja hirviä. Syksyllä voit myös sienestää.

Tutustu, googlen kautta, mielellään myös talvella 2021 valmistuneisiin Paraisten Elämysreitteihin: Hiljaisuuden tähtipaikat, Rannikon uniikit kylät, Saarihyppelyt saaristomerellä, Väriterapia, Merikotkan kierros ja niihin liittyvään youtuben soittolistaan.

Kaasugrilli

Vuokramme kaasugrillin hintaan €10 / 2 t.

Petanki ja pihapelit

Petanki on mukava seurapeli 2 – 12 henkilön ryhmille. Voit pelata pihapelejä omalla kentällämme tai pihapiirissä. Kuulat ja pelisäännöt ovat ilmaiseksi lainattavissa vastaanotostamme.

Kysy myös golf- tai frisbee golf settiä. Kallen golf driving range sijaitsee neljän kilometrin päässä.

Perinteinen tikanheitto vastaanoton edessä on aina suosittu.

Pyörävuokraus

Vuokraamme vieraillemme polkupyöriä ja sähköpyöriä. Isoimmille ryhmille vain ennakkovarauksella. Jos toivot niin voit myös pyytää kypärää tai pyörälaukkua vastaanotosta.

KAJAAKKI- JA KANOOTTI VARAUKSET

Vuokraamme päiväksi kajaakkeja, kanootteja ja  soutuveneen. Ryhmävaraukset toivomme saavamme ennakkoon. Opas on myös ennakkovarauksella saatavissa.

Kalastusvälineet

Vuokraamme heittovapoja, haavin ja uistimia per päivä. Onkivapoja lainaamme ilmaiseksi. Vuokraamme päiväksi myös soutoveneen.

Saaristosafari avoveneellä

Järjestämme touko- syyskuussa avoveneellä saaristo-safareita korkeintaan kuuden hengen ryhmille. Safari voi sisältää rantautuminen saareen laituriin.

Lähde mukaan ainutlaatuiselle matkalle saariston äärellä Saaristovenesafari-elämyksen parissa, joka on suunniteltu seikkailunhaluisille henkilöille, kuten sinulle.

Hopeapaketti: Saaren tutkimus

Lähde liikkeelle opastetulle retkelle noin kello 12 omalta yksityiseltä rannaltamme 6+1-hengen nopealla veneellä. Liuku matkaan lähellä olevaan viehättävään saareen, jossa odottaa kiehtova luontopolku. Upoudu mielenkiintoiseen maisemaan, nauti kupillinen kahvia historiallisessa kahvilassa ja jos mieli tekee, pulahtaa virkistävään uintiin meressä. Hopeakierros lupaa 3-4 tuntia tutkimusta ja unohtumattomia hetkiä.

Pronssipaketti: Pikaveneajelu

Lyhyellä ajalla liikkeellä oleville tarjoamme 1-tunnin Pronssipaketin, joka sisältää kiehtovan veneretken ilman pysähdystä saarella. Löydä saariston kauneus lyhyessä mutta jännittävässä seikkailussa. Kippari pysähtyy välillä kertoakseen saaristoelämästä.

Kultapaketti: Saariston Merielämän Suurkavalkadi

Valitse Kultapaketti laajemmalle saariston merielämän tutkimusmatkalle. Sään salliessa suuntaamme historialliseen Öröön, entiseen sotilastukikohtaan muutetulle linnakesaarelle. Sukella menneisyyteen pienen museovierailun kautta, joka esittelee Örön saaren elämää 1900-luvun alussa. Aloita kiehtova luontopolku ja päästä päivä päätökseen herkullisella lounaalla Örön viihtyisässä ravintolassa. Mikäli aikataulu sen sallii, voimme paluumatkalla poiketa Rosalan kautta, missä rekonstruoitu viikinkikylä odottaa tutkimista.

Tämä syventävä kierros kestää noin 8 tuntia, ja hinta määräytyy matkustajamäärän, odotusaikojen ja ajotuntien mukaan.

Valitsetpa minkä tahansa paketin, tavoitteenamme on tehdä Saariston  Venesafari -matkastasi saumaton sekoitus jännitystä, rentoutumista ja löytöjä. Anna saariston paljastaa ihmeensä, kun lähdet mukaan seikkailuumme. Jos teitä on vaan 2 henkilöä, niin voit kotisivullamme tehdä safarivarauksesi lisäpalveluna huonevarauksen yhteydessä