HUONEET

Hotel Stallbacken sijaitsee saariston rengastien ( tie 180) varrella. Stallbackenissa on 13 kahden hengen hotellihuonetta. Päärakennuksessa on seitsemän twin huonetta omalla kylpyhuoneella, joista kaksi ovat isompia, avaralla näköalalla olevia deluxe huoneita. Viereisessä Pehtorintalossa meillä on kuusi kahden hengen huonetta jaetuilla kolmella erillisillä wc- ja suihkutiloilla.

Päärakennuksen hotellihuoneissa on myös viehettävät kattoikkunat. Huoneissa jossa oma kylpyhuone on myös mukavat 90 cm leveät sängyt. Tarvittaessa standard huoneisiin mahtuu kolme ja deluxe huoneisiin jopa neljä henkilöä.

Hiljainen ja kiehtova saaristoympäristömme sekä raikas meri-ilma takaavat hyvät yöunet sekä rentoa oleskelua.

Kaikissa päärakennuksen huoneissa on lisäksi viileän ilman tuuletusta, wc, suihkutila, jääkaappi, pöytätuuletin, vedenkeitin, kahvikupit, hiustenkuivaaja, isompi TV ja ilmainen langaton internetyhteys. Deluxe huoneissa on lisäksi enemmän tilaa 2 ikkunaa sekä lisää kylpyhuonetuotteita.

Kaikkien vieraiden käytössä on myös pyydettäessä silitysrauta ja -taso.

Tarjoamme ryhmille majoitusta yhteensä 13 mukavassa kahden – neljän hengen huoneissa. Maksimimäärä majoittujia lisävuoteineen on noin 45 henkilöä.

VARAA sekä huoneet että lisäpalvelut helpoiten VARAA NYT napin alta. Valitse huone- ja henkilömäärä sekä toivotut lisäpalvelut. Tämän jälkeen paina  jatka nappia alla!

Grännäsin vanhalla maatilalla luonnonläheinen ja kaunis perinneympäristö luo hyvät puitteet onnistuneelle lomalle.

Tilastojen mukaan aurinko paistaa Nauvossa useammin kuin mantereella.

 

VARAUKSET JA KYSELYT
Huone- ja lisäpalveluvarauksia voi helpoiten tehdä: varaa nyt napin alta. Lähetä kysely- kavakkeella voit myös tehdä majoitus-, lisäpalvelu-tai ryhmätiedusteluja.

Tarvitsemme aina nimesi, puh.nrosi, koti- ja s-posti osoitteesi.

PUOLIHOITO

Sisältää kahden ruokalajin päivällisen. Puolihoito varattavissa huonevarauksen yhteydessä varaa nyt napin alla,
Hinta: 35,-/ aikuinen ja 17,50/ 2-7 vuotias. Kesällä voit nauttia ruoastasi joko sisällä tunnelmallisessa ravintolassa tai ulkona aurinkoisella terassilla.

Lue lisää ryhmätapahtumista juhlat, kokoustila ja aktiviteetit alasivuilla.

SIJAINTI
Hotel Stallbackeniin on helppo löytää ja sijaitee Högsarintien varrella, vain 800 metriä saariston päätieltä( nro 180). Yksityinen laiturimme ja uimarantamme Bredvikenin pohjukassa on vain 350 metriä vastaanotostamme. Hotelli Stallbackenin keskeisen sijainnin ansiosta, meiltä on lyhyt matka moneen kauniiseen lähisaareen: Seili, Korppoo, Brännskär, Gullkrona, Borstö, Nauvon Berghamn, Norrskata, Nötö, Aspö, Jurmo, Utö, Kökar, Rosalan Viikinkikeskus ja Örö.

Hotelli on auki ympäri vuoden ja neljän kilometrin päässä Nauvon keskustasta, 50 km Turusta sekä 200 km Tampereelta ja Helsingistä. Lähimmät kaupungit ovat Parainen ja Turku. Turusta pääsee Nauvoon linjaautolla noin viisi kertaa päivässä.

SAUNA JA PALJU
Perinteisen maalaissaunan yhteydessä on terassi ja palju. Sauna- ja paljuvuoro on hyvä varata jo ennakkoon tai kysy vapaita vuoroja hotellin vastaanotossa.

Perinteinen sauna: 10,-/ henk/tunti minimi 30,-/tunti (varattava viim. klo 10)
Palju saunaterassilla: 10,-/henk/tunti minimi 40,-/tunti (varattava viim. klo 10). Sauna- ja paljuvuoro on 90 min.

MUUMIMAAILMAA

Kesäisin Nauvon keskustasta pääsee autolla m/s Östernillä Rymättylän kautta meriteitse esimerkiksi Muumimaailmaan. Katso http://www.ostern.fi

Hinnasto (kaikki huoneet)

Huonehintoihin sisältyy raikas monipuolinen noutopöytäaamiainen
SEASON 1: 1.1. – 3.6. ja 21.8. – 31.12.2022
SEASON 2: 4.6. – 20.8.2022

Twinroom shared bathroom DOUBLE EXTRA BED
Season 1 115 35
Season 2 130 35
Comfortroom shared bathroom DOUBLE EXTRA BED
Season 1 125 35
Season 2 140 35
Twinroom private bathroom DOUBLE EXTRA BED
Season 1 120 35
Season 2 165 35
Twinroom Deluxe 2 windows DOUBLE EXTRA BED
Season 1 145 35
Season 2 190 35

Hinnat ovat voimassa kausi 2, vuonna 2022, loppun asti ja sisältävät ALV:n. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin vuoden aikana.

Peruutusehdot kesäsesonkina jos varaus tehty sivustomme kautta:

Peruutus on tehtävä viimeistään 1 päivää ennen tulopäivää (klo 12.00). Tämän jälkeen joudumme veloittamaan 100% huoneen hinnasta. Äkillisissä sairastapauksissa voit lähettää lääkärintodistuksen s-posti liitteenä tai postitse, jolloin emme veloita peruutuksestasi mitään.