MAJOITUS HOTEL STALLBACKENISSA

Hotel Stallbacken on auki ympäri vuoden. Stallbacken  on kiehtova majoituspaikka ja luonnonkaunis lomakohde Nauvon pääsaarella. Toimimme vastuullisesti ja suosimme paikallisia tuotteita ja palveluita. Stallbackenille on matkaa Turusta vain 50 km. Haluamme tarjota teille laadukkaita majoitus-, kokous-, ravintola- ja juhlatiloja sekä joustavia palveluita. Kesäkaudella järjestämme vieraillemme myös veneretkiä saaristoon nopealla veneellä. Voit myös tehdä omatoimiretkiä ulkosaaristoon yhteysaluksilla. Keväällä ja syksyllä tarjolla on mukavia ulkoilu-, hyvinvointi- ja kalastuspalveluita.

Järjestämme tämän lisäksi myös pyöräretkiä ja melontaretkiä.

Ryhmille järjestämme myös erityyppisiä ohjelmia ja aktiviteettejä kuten esimerkiksi wellnesspäiviä, pihapelejä tai erityyppisiä elämänvalmennuksia. Kallen Golf, driving range, on neljän kilomtrin päässä ja Pargas Golf 30 km päässä.

HUONEET

Hotel Stallbacken sijaitsee saariston rengastien ( tie 180) varrella. Stallbackenissa on 13 kahden hengen hotellihuonetta. Päärakennuksessa on seitsemän standard twin huonetta omalla kylpyhuoneella, joista kaksi ovat isompia, avaralla näköalalla olevia deluxe huoneita. Viereisessä Pehtorintalossa meillä on kuusi kahden hengen huonetta jaetuilla kolmella erillisillä wc- ja suihkutiloilla.

Päärakennuksen hotellihuoneissa on myös viehettävät kattoikkunat. Huoneissa on mukavat 90 cm leveät sängyt. Tarvittaessa huoneisiin mahtuu kolme – neljä henkilöä.

Hiljainen ja kiehtova saaristoympäristömme sekä raikas meri-ilma takaavat hyvät yöunet sekä rentoa oleskelua.

Kaikissa kivinavetan huoneissa on lisäksi viileän ilman tuuletusta, wc, suihkutila, jääkaappi, vedenkeitin, kahvikupit, hiustenkuivaaja, taulu-TV ja ilmainen langaton internetyhteys. Deluxe huoneissa on lisäksi isompi tv sekä lisää kylpyhuonetuotteita.

Kaikkien vieraiden käytössä on myös silitysrauta ja -taso.

Pehtorintalossa on vuonna 2018 uudistittu kaikki suihku- ja wc tilat. Tarjoamme ryhmille majoitusta yhteensä 13 mukavassa kahden – neljän hengen huoneissa. Maksimimäärä majoittujia lisävuoteineen on noin 45 henkilöä.

Grännäsin vanhalla maatilalla luonnonläheinen ja kaunis perinneympäristö luo hyvät puitteet onnistuneelle lomalle.

Tilastojen mukaan aurinko paistaa Nauvossa useammin kuin mantereella.

 

VARAUKSET JA KYSELYT
Huonevarauksia voi helposti tehdä: varaa nyt napin alta, lähetä kysely-lomakkeella, s-postitse: info@hotelstallbacken.fi  tai soittamalla 040-4866822.

Tarvitsemme aina nimesi, puh.nrosi, koti- ja s-posti osoitteesi.

PUOLIHOITO

Sisältää kahden ruokalajin päivällisen. Puolihoito on varattavissa ympäri vuoden huonevarauksen yhteydessä.
Hinta: 30,-/ aikuinen ja 15,-/ 2-7 vuotias. Kesällä voit nauttia ruoastasi joko sisällä tunnelmallisessa ravintolassa tai ulkona aurinkoisella terassilla.

Lue lisää ryhmätapahtumista juhlat, kokoustila ja aktiviteetit alasivuilla.

SIJAINTI
Hotel Stallbackeniin on helppo löytää ja sijaitee Högsarintien varrella, vain 800 metriä saariston päätieltä( nro 180). Yksityinen laiturimme ja uimarantamme Bredvikenin pohjukassa on vain 300 metriä vastaanotostamme. Hotelli Stallbackenin keskeisen sijainnin ansiosta, meiltä on lyhyt matka moneen kauniiseen lähisaareen: Seili, Korppoo, Brännskär, Gullkrona, Borstö, Nauvon Berghamn, Norrskata, Nötö, Aspö, Jurmo, Utö, Kökar, Jungfruskär ja Örö.

Hotelli on auki ympäri vuoden ja neljän kilometrin päässä Nauvon keskustasta, 50 km Turusta sekä 200 km Tampereelta ja Helsingistä. Lähimmät kaupungit ovat Parainen ja Turku. Turusta pääsee Nauvoon linjaautolla noin viisi kertaa päivässä.

SAUNA JA PALJU
Perinteisen maalaissaunan yhteydessä on terassi ja palju. Sauna- ja paljuvuoro on hyvä varata jo ennakkoon tai kysy vapaita vuoroja hotellin vastaanotossa.

Perinteinen sauna: 10,-/ henk/tunti minimi 25,-/tunti (varattava viim. klo 10)
Palju saunaterassilla: 10,-/henk/tunti minimi 30,-/tunti (varattava viim. klo 10). Sauna- ja paljuvuoro on 90 min.

MUUMIMAAILMAA

Kesäisin Nauvon keskustasta pääsee autolla m/s Östernillä Rymättylän kautta meriteitse esimerkiksi Muumimaailmaan. Katso http://www.ostern.fi

Hinnasto( kaikki huoneet)

Huonehintoihin sisältyy raikas monipuolinen noutopöytäaamiainen
SEASON 1: 23.8. – 17.6.
SEASON 2: 18.6. – 22.8.

Twinroom shared bathroom DOUBLE EXTRA BED
Season 1 105 30
Season 2 125 30
Twinroom private bathroom DOUBLE EXTRA BED
Season 1 115 30
Season 2 155 30
Twinroom Deluxe 2 windows DOUBLE EXTRA BED
Season 1 140 30
Season 2 180 30

Hinnat ovat voimassa vuoden 2020 loppun asti ja sisältävät ALV:n. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin vuoden aikana.

Peruutusehdot kesäsesonki: Peruutus on  tehtävä viimeistään 1 päivää ennen tulopäivää (klo 12.00). Tämän jälkeen joudumme veloittamaan 100% huoneen hinnasta. Äkillisissä sairastapauksissa voit lähettää lääkärintodistuksen s-posti liitteenä tai postitse, jolloin emme veloita peruutuksestasi mitään.