Hotel Stallbacken

Perinteinen sauna

bastu_bildHotel Stallbackenin ja Grännäs B&B:n välittömässä läheisyydessä sijaitsee erittäin suosittu perinteinen maalaissauna. Sauna on varustettu aitokiukaalla, jotta lämpöä riittää hyvin monelle peräkkäisellekin saunavuorolle. Aitokiukaan käyttöohje löytyy saunan ovella ja pukuhuoneen seinällä! 
Saunavuoroja voi heinäkuussa vuokrata sisäänkirjautumisen yhteydessä, mutta muina aikoina vuodesta lämmitysajan takia vaan ennakkovarauksella. Saunatiloihin mahtuu kerralla noin 15 henkilön ryhmä, mutta sitä isommille ryhmille suosittelemme jakaantumista kahteen saunavuoroon. Lauteilla on tilaa noin 8-9 henkilölle. Hinta 10,-/henkilö ja minimi 25,-/ saunavuoro.
Saunapalvelu on mahdollinen vieraillemme ympäri vuoden paitsi 1.1. - 15.3. välisenä aikana säävarauksella. 
Saunarakennuksen läntisessä päädyssä on luonnonläheinen sauna-terassi upealla näköalalla ja ilta-auringolla. Terassiin on myös upotettu kuuden hengen lämminvesipalju. Palju vuokrataan iltaisin sauna yhteydessä hinnalla 10,-/ henkilö ja minimi 30,-/ vuoro.                    

saunaterassi

Hiekkaranta

uimaranta

Tilallamme on aurinkoinen, lapsiystävällinen uimaranta sekä laituri. Veden syvyys laiturilta on noin 1,60 - 1,90 metriä. Etäisyys rannasta hotellille on vain 300 metriä.
Rannalta löydät myös soutuveneen, tandemkajaakin sekä intiaanikanootin, joita voit varistuksineen vuokrata hotellin vastaanotosta.

Tarjoamme myös Buster Magnum-veneemme avulla vesihiihtoa tai vaikkapa vetorenkaalla veneen perässä menemistä.

Uimarannalla sijaitsee myös uimakoppi, jossa voi vaihtaa vaatteet. Kopista löytyy myös rantaleluja sekä kansituoleja, jotka ovat maksutta vieraittemme käytössä.

Jos olet tulossa syömään tai majoittumaan veneellä, niin voi kiinnittää moottoriveneen laturiin(matalin kohta on noin 1,6 metriä). Jos taas olet purjeveneellä liikkeellä, niin Nauvon satama on parempi paikka. Tulemme mielellämme maksutta autolla noutamaan ravintolavieraita Nauvon satamasta.

Bredvikeniin saapuessa on pysyttävä lahden pohjoisrannan tuntumassa kunnes naapurin punainen vanha venevaja tulee lahden pohjukassa pienen niemen jälkeen vasemmalla puolella näkyviin. Sen jälkeen käännytään vasemmalle ja ohjataan suoraan meidän puukajulle joka on noin 200 m venevajasta oikealle. Laiturimme edessä kelluu punainen poju ja sen takana näkyy punainen hirrestä rakennettu rantavaja. Laiturissa lukee selvästi Stallbacken.

Keskellä lahtea on muutamia kareja, joten veneellä liikkuvan kannattaa noudattaa näitä ohjeita turvallisimman reitin takaamiseksi.

Luontopolku

luontopolkuKaunis ja kiinnostava luontopolku ulottuu läheiseen saaristometsään Hotel Stallbackenin vastaanoton itäiselle puolella. Polun puolessavälissä on tienhaara, jossa voi valita kahdesta eri reittivaihtoehdosta. 1 km (punainen) tai 1,5 km (keltainen). Molempien lähtö on siis vastaanotolta, josta käännytään vasemmalle Grännäsintielle ja pellolle päin. Luontopolulla vieraamme ovat nähneet mielenkiintoisia kasveja, vaarattomia villieläimiä sekä maistelleet maukkaita metsämarjoja. Meillä liikkuu erilaisia metsäneläimiä kuten peuroja, kauriita, jäniksiä, petolintuja, kurkia, hanhia ja kettuja. Luontopolun varrella löytyy syksyllä myös maukkaita sieniä. Ensimmäinen luontopolkuviitta löytyy Stallbackenin P-paikan reunalta ja toinen jo Grännäsintien varrella 150 m päässä.

Tennis

tennisLuontopolkumme alkupäässä on korkeatasoinen tenniskenttä. Kenttä on päällystetty hiekkatekonurmella, joka on erinomainen pelialusta.
Tennisvuoroja vuokraamme hotellin vastaanotossa. Voimme yleensä myös lainata mailoja ja palloja.

Petanque

petanquePetanque, joka on mukava seurustelu- ja ajanvietepeli 2 - 12 henkilön ryhmille, voidaan pelata kentällä tai pihapiirissä. Kenttä sijaitsee vastaanoton ja B&B rakennuksen välissä. Kuulat ja pelisäännöt ovat ilmaiseksi lainattavissa vastaanotostamme.

Kysy myös Pihagolfia, jolloin voit harjoitella tai järjestää leikkimielisen kisan golf setillä ja harjoittelupalloilla.

Pyörävuokraus

uthyrningPolkupyörällä voi Hotel Stallbackenista tai Grännäs B&B:stä tutustua Nauvon kyliin, saariston kansallispuistoon, Kökariin tai Ahvenanmaahan. Upea, keskeinen sijaintimme saaristossa takaa että Hotel Stallbacken tai Grännäs B&B toimivat erinomaisena tukikohtana muutaman päivän pyöräilylomalle. Pyörävuokraan sisältyy kypärä ja tarvittaessa myös lastenistuin. Kesällä suosittelemme, varsinkin ryhmille, varamaan pyörät ennakkoon majoitusvarauksen yhteydessä.
Autamme myös mielellämme reittivalinnoissa sekä voimme ehdottaa useita mielenkiintoisia kohteita Nauvon pää- tai lähisaarilla. Pyörävuokra on 4 tunnilta ainoastaan 7,50 ja koko päivältä 15,00.

Retket

Voimme tilauksesta järjestää vieraillemme opastettuja veneretkiä Saariston kansallispuistoon. Saaristoon kansallispuistoon pääsee Buster Magnumilla tai toisella isommalla venetaksilla. Muutamiin saariin pääsee myös muutaman kerran viikossa edullisesti yhteysaluksella. Turusta ja Rymättylästäkin pääsee kesällä Nauvoon isommalla yhteysveneellä. Nauvon retki voidaan suorittaa joko mini-bussilla, pyörällä tai kävelen. Lisää tietoa tästä "paketit" välilehden alla. Kesällä, jos sää sallii, järjestämme siis myös veneretkiä ulkosaariston saarelle. Magnumiin mahtuu 7 henk + kippari. Meiltä voi myös tehdä retkiä kävellen tai pyörällä Smöraskenille. Pyhän Olavin pyhinvaellusreittiltä Vikperästä on myös lyhyt matka meille. Meiltä voi myös saunan, ruoan ja sängyn lisäksi saada kyytiä veneellä Korpooseen tai Paraisille.


vene

Melontaloma saaristossa

kanot_bildHotel Stallbackenille sekä viereiseen Grännäs B&B:hen voi myös majoittumisen ja ruokailun lisäksi tulla viettämään muutamia merellisiä aktiviteettipäiviä.
300 metrin päässä sijaitsevalla yksityisellä uimarannallamme on pari intiaanikanoottia joita vuokraamme vierailemme. Vuokramme myös sekä single- että tandemkajakkeja ja yhden soutuveneen. Soutuveneeseen voi myös vuokrata pienen perämoottorin.
Kajaakit ja melontavarustuksen vuokraamme ennakkotilauksella. Tarjoamme myös mielellämme opastettuja kajakkiretkiä läheiseen turvalliseen sisäsaaristoon sekä myös vähän pidemmälle ulkosaaristoon. Kajakkeja voidaan myös vuokrata pelkällä rantaopastuksella, jolloin tulemme mukaan rannalle ja käymme läpi varustuksen, säädöt sekä lähireitit. 
Kerro meille millaista kajakkiretkeä toivot, niin teemme sen perusteella tilanteeseen sopivan ehdotuksen sekä tarjouksen. Bredvikenin vedet ovat rauhallisia ja ranta on aina lähellä, joten ei tarvitse olla kokenut meloja vuokratakseen kajaakin vaikkapa koko päiväksi.

Hinnasto

Perinteinen sauna Aitokiukaalla € 10,00 / henk/ tunti. Minimi 25,-/h.( Ei 1.1.-15.3. aikana)
Lämminvesitynnyri yksityisille € 10,00/ henk/ saunavuoro ( ei pakkas kelin aikana), minimi 30,00/ tunti
Elämänvalmennus € 110,00/ tunti ( Diplomi valmentajalla. Tarjotaan varmasti viikonloppuisin ja 15.6. - 15.8. välisenä aikana)
Reikihoito € 60,00/ tunti ( tarjotaan varmasti viikonloppuisin ja 15.6. - 15.8. välisenä aikana)
Tenniskenttä (hiekkatekonurmi) € 25,00 / tunti
Soutuvene (puuvene ja muovivene) € 25,00 / päivä
Perämoottori soutuveneeseen € 25,00 / päivä ( +€ 50,- vakuus, joka palautetaan katsauksen jälkeen).  Sisältää yhden tankillisen polttoainetta . Lisätankki 10,00.
Kanootti (2 henk.) € 25,00 / päivä
Polkupyörä € 15,00 / päivä tai € 7,50 / 4 tuntia
Heittovapa + haavi € 20,00 / päivä( Lisäuistin 10,00)
Petanque, kenttä ja kuulat Veloituksetta
Kaasugrilli Veloituksetta, mutta 15.6. ja 18.8. välisenä aikana veloitamme grillistä 10,-/ tunti
Savu-uuni valurauta Veloituksetta
Taxivene (Buster Magnum) Ajotunnit: 125,-/tunti, henkilöt hinta: 35,-/henk/tunti ja Seisontatunnit: 35,-/tunti( Opastus saarella sisältyy)
Vesiurheilua moottoriveneellä Vesihiihto tai roikkuminen Donitsi ilmarenkaalla. Hinta: 65,-/ 30 minuuttia


Hinnat ovat voimassa v. 2019 ja sisältävät ALV:n. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
HOTEL STALLBACKEN NAGU on auki ympäri vuoden. Ryhmille kuitenkin vain ennakkovarauksella. 1.11. - 30.4. välisenä aikana kannattaa soittaa viimeistään 1 tunti ennen saapumista, jos ei ole varannut huonetta ennakkoon.

mastercardvisa-electronvisa