Hotel Stallbacken

FESTLIGHETERHääjuhla NauvoVi kan duka med vita borddukar, blommor eller stearinljus eller med våra lokala "Nagu-löpare" och färgade servietter.

Måltiden kan arrangeras med buffet bord, som passar bättre då man är flere eller bords servering, vilket gör att man inte behöver stiga upp från bordet så mycket.

Vi kan också sköta om arrangerandet av frissa, sminkös, musikband och fotograf, då vi kontaktar lämpliga musiker eller band i närheten.

BRÖLLOP
Vi är också duktiga på att ordna högklassiga bröllop och bröllopsfester på Grännäs! Här kan man vigas antingen i Nagu gamla gråstenskyrka, ute i Grännäs naturen eller på Hotel Stallbackens scen.

juhlapalvelut2Vi ombesörjer bröllopskakan, fotograferingen och hjälper till med planeringen om ni så vill. Blomsterarrangemangen kan ni själva planera om ni vill och vi hjälper gärna till med ideer och arrangerandet när ni är här.

Vi kan inkvartera grupper på max 42 personer i 2 personers rum. Då har vi 1 - 2 extrabäddar i de flesta av de 13 rummen. Vi hjälper gärna till att inkvartera resten av sällskapet på något annat motsvarande inkvarteringsställe inom 4 km avstånd från Grännäs.

Välkomna och titta, så kan vi tillsammans fundera ut om Grännäs passar just för er!
FÖRFRÅGNINGAR: Via kontakt formuläret, t. 040-7651930 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.