Hotel Stallbacken

stallbacken_bildMAJOITUS HOTEL STALLBACKENISSA 

Hotelli Stallbacken on auki ympäri vuoden ja on monesta eri syystä kiehtova majoituspaikka tai mukava lomakohde Nauvon pääsaarella. Haluamme tarjota teille laadukkaita kokous-, ravintola- ja hääjuhlatiloja sekä joustavia palveluita. Kesäkaudella järjestämme vieraillemme myös veneretkiä Saaristoon nopealla veneellä tai yhteysaluksilla. Keväällä ja Syksyllä tarjolla on taas metsästys- ja kalastuspalveluita.

Tarjoamme myös hääyömajoitusta hääparille sekä juhlavieraille.

Järjestämme tämän lisäksi myös pyöräretkiä ja melontaretkiä.

Ryhmille järjestämme myös erityyppisiä ohjelmia ja aktiviteettejä kuten esimerkiksi wellnesspäiviä, pihapelejä tai erityyppisiä elämänvalmennuksia. HOTELLIHUONEET

Saariston rengastien varrella, Nauvossa sijaitsevassa tyylikkäästi sisustetussa saaristohotellissa on seitsemän tasokasta kahden hengen hotellihuonetta, joissa on kaikki majoitusmukavuudet huoneessa. Joissakin hotellihuoneissamme on myös viehettävät kattoikkunat. Huoneissa on aina kaksi mukavaa 90 cm leveää sänkyä. Jos tulee enemmän kuin kaksi henkilöä huonetta kohden, voimme pyydettäessä sijoittaa sinne myös 90 tai 80 cm leveitä hotellilisävuoteita. Rauhalllinen ja kiehtova saaristoympäristömme takaavat hyvät yöunet sekä rentoa oleskelua.


Kaikissa hotellihuoneissa on lisäksi viileän ilman tuuletusta, wc, suihkutila, jääkaappi, vedenkeitin, kahvikupit, hiustenkuivaaja, taulu-TV ja ilmainen langaton internetyhteys. Lainaamme myös tarvittaessa silitysraudan ja -tason. Mikäli tarvitsette enemmän kuin seitsemän huonetta, niin viereisessä

Pehtorintalossamme on vielä kuusi huonetta lisää. Tässä majatalossa on vuonna 2018 tehty jaettujen wc- ja suihkutilojen remontti, eli uudet märkätilat löytyvät vieraitten iloksi pohjakerroksessa. Eli voimme tarjota ryhmille majoitusta yhteensä 13 mukavassa 2-4 hengen huoneissa. Kaikkiin huoneisiin saamme myös mahtumaan yhteensä noin 20 lisävuodetta, jolloin vuodemäärä on kokonaisuudessaan noin 45. Grännäsin kylän luonto on kaunis. Perinneympäristö on monipuolinen ja kiehtova sekä suomalaisten että ulkomaalaisten vieraittemme mielestä. Ilmavirtojen ansiosta aurinko paistaa Nauvossa useammin kuin mantereellä, mutta säätiedukset valitettavasti eivät sitä jostain syystä osaa ennustaa. 

PALVELUKOKONAISUUDET
Tarjoamme mielellämme seuraavanlaisia palvelupaketteja: Hotellimajoitusta Nauvossa, hääjuhlapalveluita tai hääyöpaketteja, romanttisia viikonloppuja sekä kokoustiloja. 

MAJOITUS, MUUT VARAUKSET JA KYSELYT 
Huonevarauksia voi helposti tehdä seuraavasti: lähetä kysely lomakkeella, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai soittamalla 040-4866822( Hotel Stallbackenin online varaus väliaikaisesti kiinni tistai 30.4. asti!

RAVINTOLA STALLBACKEN NAUVO

HUOM: Ravintola on sairaustapauksen takia tilapäisesti kiinni ti 6.8.
Tasokas lähi- ja saaristoravintola Stallbacken, jonka paksut, vanhat kiviseinät luovat uniikin tunnelman, on tarvittaessa päivittäin auki. Kannattaa kysyä huonevarauksen yhteydessä ruokailuvaihtoehdoista. Tarjoamme maukkaita saariston lähiruokia sekä tuoreita meillä leivottuja leipiä.

SAUNA JA PALJU
Saunakeskuksessa on myös, saunatilojen lisäksi, vuonna 2014 valmistunut upea näköalaterassi, johon paistaa sopivasti myös ilta-aurinko. Yksityisiä sauna ja palju vuoroja kannattaa kysyä jo majoitusvarauksenne yhteydessä, mutta keskellä kesää vuoroja voi vielä tiedustella tuloselvityksen yhteydessä.

SIJAINTI:
Grännäsin niemi on helppo löytää ja on vaan 800 metriä saariston päätieltä Högsariin suuntaan. Yksityinen laiturimme ja rantamme Bredvikenin pohjukassa sijaitsee vain 300 metriä vastaanotostamme. Hotelli Stallbackenin keskeisen sijainnin ansiosta meiltä on myös lyhyt matka esimerkiksi seuraaviin kauniiseen ulkosaariin: Seili, Korppoo, Brännskär, Gullkrona, Borstö, Nauvon Berghamn, Norrskata, Nötö, Aspö, Jurmo, Utö, Kökar ja Örö.

Hotelli, joka sijaitsee Nauvon pääsaarella, on avoinna ympäri vuoden ja on neljän kilometrin päässä Nauvon keskustasta, 50 km Turusta sekä 200 km Tampereelta ja Helsingistä. Lähimmät kaupungit ovat siis Parainen ja Turku.

MUUMIMAAILMAA Naantali ja majoitus Nauvo
Kesäisin melko vilkkaasta Nauvon keskustasta päsee autollakin m/s Östernillä mukavasti lasten kanssa meriteitsr Naantalin Muumimaailmaan. Ms Östern kulkee kesällä säännöllisesti Nauvosta Rymättylään(Hanka) ja takaisin. Katso http://www.ostern.fi

Hinnasto

Huonehintoihin sisältyy ”Buffet aamiainen á la Stallbacken”

  1.1.-14.6.&25.8.-
31.12.2019
15.6.-24.8.2019
1 HH € 105,00 / vrk € 125,00 / vrk
2 HH € 115,00 / vrk € 150,00 / vrk
Lisävuode   30,00 / vrk € 30,00 / vrk
Lapset alle 2 v. veloituksetta veloituksetta veloituksetta


Puolihoito
varattavissa vielä tuloselvityksen yhteydessä kesällä, sekä huonevarauksen yhteydessä talvikaudella.
Hinta: 30,-/ aikuinen ja 15,-/ 2-7 vuotias (sis. kahden ruokalajin päivällisen). Syödä voi kesällä myös ilman ennakkovarausta.
Perinteinen sauna: 10,-/ henk/h minimi 25,-/h (varattava viim. klo 10)
Lämminvesitynnyri: 10,-/henk/h minimi 30,-/h (varattava viim. klo 10). Jos saunan yhteydessä, niin 90 min pitkät vuorot!

Hääjuhlat, Juhlat, ryhmä-ateriat, ryhmätapahtumat ja kokouspaketit tarjotaan kirjallisesti tiedustelujen pohjalta.

Hinnat ovat voimassa vuoden 2019 loppun asti ja sisältävät ALV:n. Pidätämme kuitenkin oikeuden hinnanmuutoksiin vuoden aikana.
HUOM: Hotel Stallbacken on auki ympäri vuoden. Ainoastaan Joulukuun 23. - 24.12. olemme tilapäisesti suljettu.

Peruutusehdot kesäsesonki: Ilman peruutusmaksua viimeistään kaksi päivää (klo 12) ennen tulopäivää. Tämän jälkeen perimme 50% huoneen hinnasta. Peruutuksista jotka on lähetetty myöhemmin kuin yksi päivä (klo 12 jälkeen) ennen saapumista, veloitamme 100% huoneen hinnasta. Äkillisissä sairastapauksissa voi lähettää lääkärintodistuksen e-mail liitteenä tai postitse, jolloin emme veloita peruutuksesta mitään.

mastercardvisa-electronvisa