Hotel Stallbacken Nagu

VARAA NYT

Hotel Stallbacken Nagu

YHTEYDENOTTO

Hotel Stallbacken Nagu

YHTEYDENOTTO

Hotel Stallbacken Nagu

YHTEYDENOTTO

Hotel Stallbacken Nagu

YHTEYDENOTTO

Hotel Stallbacken Nagu

YHTEYDENOTTO

Hotel Stallbacken Nagu

YHTEYDENOTTO

HOTEL STALLBACKEN

Tarjoamme sekä yksityisille että ryhmille tasokasta majoitusta kiehtovassa saaristoympäristössä. Meillä on myös tasokas ravintola A-oikeuksilla sekä toimivat ja siistit kokoustilat. Lisäksi löydätte meiltä upeat tilat muistorikkaille hää- tai muille juhlille. Voimme myös järjestää kaikenlaista oheisohjelmaa kokouksiin tai juhliin. Meiltä voit helposti vuokrata esimerkiksi pyörän, kanootin tai ennakkotilauksella myös kajaakin. Lisäksi järjestämme veneretkiä saarelle, opastettuja kajaakkiretkiä sekä hyvinvointipäiviä erityyppisille ryhmille.

Tulopäivä

JUHLAT / HÄÄT

Onko toiveissa mieleenpainuva ja uniikki hääjuhla luonnonkauniissa Nauvossa ? Viihtyisä ja tasokas Saaristohotelli Stallbacken sopii mainiosta myös hääjuhliin, joiden kokonaisvierasmäärä on enintään 100 henkilöä.

KOKOUKSET

Saaristokokous Hotel Stallbackenin kiehtovan ympäristön ympäröimänä on jotain hyvin erityistä sekä mieleenpainuvaa. Kivinavetan yli metrin paksuiset kiviseinät antavat kokoustilalle tasokkaan ja historiallisen tunnelman. Lisäksi henkilökunta Stallbackenilla on tarkka palvelun laadun ja sen joustavuuden suhteen. Hotel Stallbacken on auki ympäri vuoden ja yhteydet Nauvon saarelle ovat hyvät sekä maanteitse että meriteitse. Autolauttayhteys Paraisilta toimii säännöllisesti ja päivisin 15 – 30 min välein. Ylitys on maksuton.

RAVINTOLA / TERASSI

Ravintola Stallbacken on luonnonläheinen laaturavintola, jossa valmistamme teille parhaista lähiseudun raaka-aineista herkullisia kala-, liha-ja kasvisaterioita. Ravintola Stallbacken Nauvo toimii Hotelli Stallbackenissa 800 metriä Saariston Rengastieltä. Hotelli on, ennen avajaisia kesällä 2008, ollut vuonna 1886 alunperin rakennettu kiehtova kivinavetta.

SAUNA JA PALJU

Saunakeskuksessa on myös, saunatilojen lisäksi, vuonna 2014 valmistunut upea näköalaterassi, johon paistaa sopivasti myös ilta-aurinko. Yksityisiä sauna ja palju vuoroja kannattaa kysyä jo majoitusvarauksenne yhteydessä, mutta keskellä kesää vuoroja voi vielä tiedustella tuloselvityksen yhteydessä.

ONLINE-VARAUKSET

HOTEL STALLBACKEN

GRÄNNÄS B&B

Instagram