Hotel Stallbacken

VI ERBJUDER
Om du är ute efter högklassig naturnära avkoppling i Nagu skärgård, utan att pruta på standarden, så har Grännäs Storgård mycket att erbjuda dig och ditt sällskap. Den vackra skärgårdsmiljön och den lugna välskötta omgivningen garanterar att du kommer att vara nöjd med din tillvaro som gäst på Hotel Stallbacken eller Grännäs B&B.

Såväl trevlig inkvartering eller logi som nya och högklassiga konferensutrymmen och festutrymmen i en genuin historisk skärgårdsmiljö. Här kan man koppla av i den vackra naturen och på den lugna sandstranden samt avnjuta läckra måltider i vår lokala a' la carte restaurang. Dessutom kan man hyra cykel, kanot eller kajak. Eller varför inte be oss arrangera en intressant skärgårdsutflykt i närområdena eller lite längre ut till den närbelägna Skärgårdens nationalpark. 

LÄGE VID SKÄRGÅRDENS RINGVÄG
Grännäs Hotel Stallbacken och Grännäs Bed & Breakfast är belägna i Nagu på Grännäs Storgård i centrum av Åbolands vackraste skärgård endast 800 m från Skärgårdens Ringväg [180] och 300 m från havet. Kom först genom Farmor Ingeborgs planterade gamla ek alle innan ni svänger till vänster in på Grännäsvägen! Homestead är inte vårt !

I hotellts 2. våning finns en historisk foto- och jordbruksredskaps utställning där vi illustrerar vad som hänt på gården de senaste 170 åren. Inträde fritt för våra Restaurang-, B&B och Hotel gäster.

Hotellet erbjuder också en populär bastuavdelning med såväl större 9 personers bastulave, solig bastuterass och avkopplande varmvattensbalja infälld i terassen. Terassen är fridfullt belägen med kvällssol och fin utsikt över fältena och ekallen. 


terassikuvascandinavian_islands_logoLaatutonnilogot2015 ruotsi pieni