Hotel Stallbacken

Toivotteko Hääjuhla luonnonkauniissa Nauvossa ? Viihtyisä ja tasokas Saaristohotelli Stallbacken sopii mainiosta myös hääjuhliin, jos istuvia vieraita on maximissaan noin 100 henkilöä. 

Hääjuhla NauvoHääjuhlatila Stallbackenissa ja Grännäs Storgårdin hyvin hoidetussa vanhahtavassa saaristolaisympäristössä on teille sopiva valinta jos arvostatte yksityisen, luonnonläheisen ja romanttisen saaristotunnelman ilman ulkopuolisia seurueita.
Hääjuhla vietetään pääasiassa Hotelli Stallbackenissa ja sen kiehtovalla pihalla ja kattaus voisi esimerkiksi olla viereisen kuvan mukainen. Kaasot ja vanhemmat voivat, hääpäivän aamupäivällä myös osallistua pöytien ja tilan somistukseen. Kaikenlaisia laadukkaita hääjuhlakukkia ja valmiita kukkakimppuja voi ennakkoon esimerkiksi tilata Paraisten keskustan Interflora kukkakaupasta ja kätevästi noutaa Nauvon tulomatkalla.

Vihkimis seremonia voidaan suorittaa meillä Hotelli Stallbackenin ison salin korokkeella, nurmikolla, rannassa, luontopolun näköala kalliolla tai jossain kauniissa puutarhassamme.

Kirkkovihkiminen voidaan järjestää vanhassa ja tunnelmallisessa Nauvon harmaakivi kirkkossa, joka sijaitsee 4 km päässä. Myös Korppoon ja Paraisten historialliset ja vanhat Harmaakivi kirkot ovat vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä.

Ruokailu voidaan järjestää joko nouopöydällä, jolloin emme tarvitse niin paljon tarjoilioita tai sitten pöytiin tarjoillu tyylillä, joka taas saattaa esimerkiksi olla joillekin senioreille miellekkäämpi vaihtoehto. Saaristo pöytä on ollut yleisin valinta, jolloin nautitaan maukkaita tuoreita lähiruokia mahdollisimman paljon. Hääkakun, kauneushoito henkilön ja valokuvaajan voi myös kätevästi tilata meidän kautta.

juhlapalvelut2Hääjuhla vieraanne voimme majoittaa Hotelli Stallbackenissa ja viereisessä Pehtorin talossa sekä tarvittaessa vielä muissa lähellä olevissa hotelleissa tai majataloissa. Meillä on 13 omaa tilaavaa huonetta, joihin mahtuu tarvittaessa 1-4 lisävuodetta. Maximissaan 43 vuodepaikkaa tarjoamme omasta takaa ja loput järjestämme mielellään kumppaneidemme hotelleissa noin 4 km päässä. Syöttöliikenne Hotellien välillä sujuu Nauvossa mainiosti erikokoisilla takseilla tai tarvittaessa Stallbackenin henkilöautoilla.

Ole mielellään yhteydessä niin ideoidaan yhdessä teille sopivan hääjuhlan. Teemme sitten kirjallisen hääjuhla tarjouksen, jonka voimme sitten yhdessä ajan kanssa työstää valmiiksi. Sitten kannattaa ehdottomasti tulla paikan päälle katsomaan mitä kaikkea mahdollisuukisa ja puitteita voimme historiallisella perhetilallamme teille tarjota.
 
TARJOUSPYYNTÖ vaihtoehtoisesti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen."Lähetä Kysely" lomakkeella, p. 040-7651930 tai 040-4866822.

Napsauttamalla sinisiä sanoja, saatte lisätietoa myös kokouspalveluistamme, ravintolastamme tai majoitus vaihtoehdoistamme.