Hotel Stallbacken

Hiekkaranta

uimaranta

Tilallamme on aurinkoinen, lapsiystävällinen uimaranta sekä laituri. Veden syvyys laiturilta on noin 1,60 - 1,90 metriä. Etäisyys rannasta hotellille on vain  300 metriä.
Rannalta löydät myös soutuveneen, tandemkajakin sekä intiaanikanootin, joita voit vuokrata varustuksineen hotellin vastaanotosta. Tarjoamme myös Buster Magnum-veneemme avulla vesihiihtoa tai vaikkapa vetorenkaalla veneen perässä menemistä.

Uimarannalla sijaitsee myös uimakoppi, jossa voi vaihtaa vaatteet. Kopista löytyy myös rantaleluja sekä kansituoleja, jotka ovat maksutta vieraittemme käytössä.
Jos olet tulossa syömään tai majoittumaan veneellä, voi rannan laituriin kiinnittää moottoriveneen (matalin kohta on noin 1,6 metriä). Bredvikeniin tulleessa on pysyttävä lahden pohjoisrannan tuntumassa kunnes naapurin punainen vanha venevaja tulee näkyviin lahden vasemmalla puolella. Sen jälkeen käännytään vasemmalle ja ohjataan suoraan meidän puukajulle joka on noin 200 m venevajasta oikealle. Laiturimme edessä kelluu punainen poju ja sen takana näkyy punainen hirrestä rakennettu rantavaja. Keskellä lahtea on muutamia kareja, joten veneellä liikkuvan kannattaa noudattaa näitä ohjeita turvallisimman reitin takaamiseksi.