Hotel Stallbacken

Kalastus Nauvo

Hotelli Stallbackenin Pehtorintalo on myös loistava tukikohta onnistuneelle kalastusreissulle Nauvon saaristossa. Kalastus kuuluu saariston vanhimpiin perinteisiin ja Nauvossa riittää kalaa. Pehtoritalon keittiössä on uuni ja muita keittiövälineitä sekä pihalla löytyy myös savustusuuni, kaasugrilli, perinteinen sauna, lämminvesikylpytynnyri ja terassi, johon paistaa iltaaurinko. Rannassamme meillä on soutuvene, perämoottori, vapaat, kartta, pelastusliivit, haavi, palju ja ankkurit. Autamme myös Nauvo kalastus vesien esittelyllä. Kalastusretki Buster Magnumilla ja kalastusoppaalla järjestyy myös kätevästi tilauksesta. Voimme myös viettää unohtumaton kalastusretki pienellä luonnonkauniilla saarella, jonne noin 30 minuutin ajomatka. Saarella voi hyvin myös tehdä pieni nuotio tai käyttää grilliä. Pyydä tarjous!

pehtorintalo

Perinteinen sauna

bastu_bildHotel Stallbackenin ja Grännäs B&B:n välittömässä läheisyydessä sijaitsee erittäin suosittu perinteinen maalaissauna. Sauna on varustettu aitokiukaalla, jotta lämpöä riittää hyvin monelle peräkkäiselle saunavuorolle.
Saunavuoroja voi heinäkuussa vuokrata sisäänkirjautumisen yhteydessä, mutta muina aikoina vuodesta ainoastaan ennakkovarauksella. Saunatiloihin mahtuu kerralla noin 15 henkilön ryhmä, mutta sitä vähän isompi ryhmä voi hyvin jakautua kahteen saunavuoroon. Lauteilla on tilaa 8-9 henkilölle. Hinta 10,-/henkilö ja minimi 25,-/ saunavuoro.
Saunapalvelu on mahdollinen yksityisille vieraille koko vuonna, mutta 1.1. - 15.3. välisenä aikana säävarauksella. 

Saunarakennuksen läntisessä päädyssä on luonnonläheinen sauna-terassi upealla näköalalla ja iltaauringolla. Terassiin on myös upotettu 6 henkilön lämminvesipalju. Aitokiukaan käyttöohje löytyy pukuhuoneen seinällä! Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan kauniin ja rauhallisen luonnon antamasta saunatunnelmasta.

saunaterassi

Retket

Voimme varauksesta järjestää vieraille opastettuja veneretkiä Saariston kansallispuistoon, Nauvon pinemmälle saarelle tai viereisiin pääsaariin. Saaristoon kansallispuistoon omalla Buster Magnumilla tai toisella isommalla venetaksilla. Muutamiin saariin pääsee myös muutaman kerran viikossa edullisesti yhteysaluksella. Nauvon retki voidaan suorittaa joko mini-bussilla, pyörällä tai jalan. Lisää tietoa tästä "paketit" välilehden alla. Kesällä, jos sää sallii, veneretkiä pieneen ulkosaareen tilauksien mukaisesti. Magnumiin mahtuu 7 henk + kippari. Meiltä retken voi myös tehdä kävellen, pyörällä Smöraskenille, Pyhä Olavin pyhinvaellusreittiä pitkin, intiaani kanootilla, soutuveneellä tai kajaakilla.
vene

Luontopolku

luontopolkuKaunis ja kiinnostava luontopolku ulottuu läheiseen saaristometsään Hotel Stallbackenin vastaanoton itäiselle puolella. Polun puolessavälissä on tienhaara, jossa voi valita 1 km( punainen) tai 1,5 km( keltainen) lenkki vaihtoehtoa. Lähtö vastaanotolta ja Grännäsintiellä käännytään vasemmalle pellolle päin. Monet vieraamme ovat nähneet mielenkiintoisia kasveja maukkaita metsämarjoja ja metsäeläimiä. Meillä liikkuu peuroja, jäniksiä, petolintuja ja kettuja. Luontopolun varrella löytyy maukkaita sieniä ja metsämarjoja. Ensimmäinen luontopolkuviitta löytyy Stallbacken P-paikan reunalla.

Tennis

tennisLuontopolkumme alkupäässä on korkeatasoinen tenniskenttä. Kenttä on päällystetty hiekkatekonurmella, joka on erinomainen pelialusta.
Tennisvuoroja vuokraamme Hotellin vastaanotossa. Voimme yleensä myös lainata mailoja ja palloja.

Petanque

petanquePetanque on mukava seurustelupeli 2 - 12 henkilön ryhmille. Kenttä sijaitsee vastaanoton ja B&B rakennuksen vieressä. Säännöt ja kuulat ovat maksuttomia ja lainattavissa vastaanottossa.

Melontaloma saaristossa

kanot_bildHotel Stallbackenille tai viereiseen Grännäs B&B:n voi myös majoittumisen lisäksi tulla viettämään muutamia merellisiä aktiviteettipäiviä.
Yksityisellä uimarannallamme, 300 metrin päässä, on myös pari intiaanikanoottia. Vuokraamme myös sekä singel että tandem kajaakkeja ja soutuveneen.
Kajaakit ja melonta varustuksen vuokraamme ennakkotilauksella ja voimme lisäksi tarjota opastettuja kajaakki-retkiä läheiseen turvalliseen sisäsaaristoon tai vähän pidemmälle ulkosaaristoon. Kajaakkeja voidaan myös vuokrata pelkällä rantaopastuksella, jolloin tulemme mukaan rannalle ja käymme läpi varustuksen, säädöt ja lähiteitit. 
Kerro meille millaista kajaakkiretkeä toivot, niin teemme teille ehdotuksen ja tarjouksen. Bredvikenin vedet ovat rauhallisia ja ranta on aina lähellä, joten ei tarvitse olla niin kokenut meloja vuokratakeen kajaakin päiväksi.

Pyörävuokraus

uthyrningPolkupyörällä voi Hotel Stallbackenista tai Grännäs B&B:stä mukavalla tavalla tutustua Nauvoon tai vaikkapa koko Saariston kansallispuistoon, Kökariin ja Ahvenanmaahan. Meillä on niin keskeinen ja upea sijainti saaristossa että Hotel Stallbacken tai Grännäs B&B toimivat erinomaisena tukikohtana muutaman päivän pyöräilylomalle. Toimintaamme kuuluu, majoitus-, sauna- ja ravintolatoimintamme lisäksi, myös pyörävuokraaminen. Vuokraan sisältyy kypärän ja tarvittaessa myös lastenistuimen käyttäminen. Vain muutaman vuoden vanhat naisten ja miesten Tunturi Prego polkupyörät voitte vuokrata vastaanotolta tai sitten ennakkovarauksella. Jälkimmäinen on kesällä ja ryhmille suositeltavaa.
Autamme myös mielellämme reittivalinnoissa ja ehdotamme mielellämme useita mielenkiintoisia kohteita Nauvon pääsarella tai lähisaarilla. Pienille lapsille löytyy myös lastentuoli ja kypärä. 4 tunnin vuokraaminen maksaa ainoastaan 7,50 ja koko päivä maksaa 15,-/ vrk.

Hiekkaranta

strand_bildTilalla on aurinkoinen, lapsiystävällinen uimaranta ja laituri. Veden syvyys laiturilla on 1,60 - 1,90 metriä. Etäisyys rannasta hotelliin on noin 300 metriä.
Rannalla on myös soutuvene, tandem kajaakki ja intiaani kanootti, joita voi varustuksineen vuokrata Hotellin vastaanotossa. Buster Magnumilla voimme myös tarjota vesihiihtoa tai renkaalla veneen perässä menemistä.
Siellä sijaitsee myös uimakoppi, jossa voi vaihtaa vaatteita. Kopissa löytyy myös rantaleluja sekä kansituoleja, jotka ovat maksutta vieraamme käytössä!
Rannan laituriin voi kiinnittää moottoriveneen, jos on tulossa syömään tai majoittumaan( 1,60 m matalin syvyys tulomatkalla). Bredvikeniin tulleessa on pysyttävä lahden pohjoisrannan tuntumassa kunnes naapurin punainen vanha venevaja tulee näkyviin lahden vasemmalla puolella. Siitä voi sitten kääntyä vasemmalle ja ohjata suoraan meidän puukajulle joka on 200 m venevajasta oikealle. Laiturimme edessä kelluu punainen poju ja sen takana näkyy punainen hirrestä rakennettu rantavaja. Keskellä lahtea on muutamia kareja, joten karilleajamisesta vältytään parhaiten suunnistamalla näin.