Hotel Stallbacken

kokoustila nauvo Kokoustila Nauvo

Saaristokokous Hotel Stallbackenin kiehtovan ympäristön ympäröimänä on jotain hyvin erityistä sekä mieleenpainuvaa. Kivinavetan yli metrin paksuiset kiviseinät antavat kokouksille tasokkaan ja miellyttävän tunnelman. Lisäksi henkilökunta Stallbackenilla on tarkka palvelun laadun ja sen joustavuuden suhteen. Hotel Stallbacken on auki ympäri vuoden ja yhteydet Nauvon saarelle ovat hyvät sekä maanteitse että meriteitse. Autolauttayhteys Paraisilta toimii säännöllisesti ja ylitys on maksutonta. Meillä on 13 huonetta, joissa voi myös majoittua kokouksen ajaksi, jolloin irtiotto arjesta on vieläkin tehokkaampaa.
Voimme myös järjestää kaikenlaista oheisohjelmaa kuten outdoor-aktiviteettejä tai sitten sisätiloihin sopivia aikuiskoulutuksia tai rentoutumiseen liittyviä ryhmätilaisuuksia. Monet ryhmämme eivät kuitenkaan ehdi tehdä muuta kuin pitää kokouksen, nauttia keittiömme aterioista ja saunoa perinteisessä saunassamme. Jotkut ryhmät toivovat myös saunan näköalaterassilla olevan kuuden hengen paljun lämmittämistä. Luontoaktiviteetit ovat saaristossa ainutlaatuiset ja kalastaminen tai saariston venesafari on monelle herättävä kokemus, joka jää muistoihin. Ravintolamme tarjoaa usein esimerkiksi tuoretta kalaa tai herkullisen pippuripihvin Nauvon tunnetuilla uusilla perunoilla. Järjestämme siis myös mielellämme itse saaristoretkiä, ammattimaisia elämänvalmennuksia, hyvinvointipäiviä sekä energiahoitoja kuten Reikihoitoja.

KOKOUSTILAT:
Tarjoamme yhteensä kolme erilaista kokoustilaa. Sali 1, joka on nykyaikaisesti varustettu vanhahtava kokoustila uudistetussa kivinavettassa. Kokoustila sali 2, joka näkyy viereisessä kuvassa, on tilava ja isoimmillekin seurueille sopiva, upeasti sisustettu laadukas kivinaven päätytila Hotel Stallbackenissa. Kolmas sopii noin 10 hengelle ja se sijaitsee entisessä Pehtorin asunnossa ja kutsumme sitä tämän takia Pehtoriksi. Täällä kokous sujuu omassa punaisessa puutalossa, jonka edessä on vanha, kaunis omenapuutarha.

2-3 PÄIVÄN KOKOUKSET:

Useampia päiviä kestävien kokouksien majoitukset järjestämme mukavasti Hotellissatai mahdollisesti myös entisessä Pehtorin vanhassa asunnossa. Voimme näin tarjota 13 kpl mukavasti sisustettua 1 - 4 hengen huonetta. Talot ovat noin 50 metrin päässä toisistaan, joten käynti huoneisiin onnistuu vaikkapa kahvitauoillakin sujuvasti. 

TARJOILU-lähiruoka
Ammattimaisesti varustetussa keittiössämme valmistamme kaikki aamupalat, lounaat, päivälliset, kahvit sekä kahvileivät. Kalat, täytekakut, kahvileivät, vihannekset ja aamupalasämpylät ovat melkein kaikki Nauvosta hankittuja tai meillä paikallisesti leivottuja tuotteita. Jos haluat, niin voimme suunnitella kokonaispaketin, joka sisältää majoituksen, oheisohjelman sekä ruokaillun. Olemme muuten auki ympäri vuoden, vain ajalla  24.-25.12 olemme suljettu.

OHEISOHJELMAA
Järjestämme kokouksien yhteydessä myös erilaisia ulkoiluohjelmia, kuten esimerkiksi vaikkapa veneretkiä, tiimikisoja, elämänvalmennuksia tai perinteisen saunaillan ilta-aurinkoisella terassipaljulla.
Storgårdin pihalla voidaan myös järjestää leikkimielinen piha-golf kilpailu, hauska tikanheitto- tai petankikisa tai vaikkapa minibiljarditurnaus. Lisää näistä mahdollisuuksista voitte lukea "ohjelmapalvelut" ja "paketit" sivulta. Tarjoamme juhlapalveluita, ravintolapalveluita sekä majoitustaniin yksityisille kuin ryhmillekin.

PYYDÄ MIELELLÄÄN KILPAILUKYKYINEN TARJOUS
S-postilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Lähetä kysely- lomakkeella sivun oikealla puolella. Soittamalla 040-7651930 tai 040-4866822 saat parhaiten yhteyden ryhmämyyntiimme.