Hotel Stallbacken
Juhlapalvelut NauvoJärjestämme Hotel Stallbackenilla ja Ravintola Stallbackenilla myös paljon erilaisia juhlia kuten hääjuhlia, perhejuhlia, juhlaillallisia, ryhmälounaita, sukutapaamisia ja esimerkiksi tykypäiviä.
Juhlapaikka Stallbackenissa on aina hyvä valinta. Kiehtovat kunnostetut vanhat rakennukset, rauhallisuus ja luonnonläheisyys johtavat hyvän tunnelmaan ja lämpimään yhdessäoloon. Juhla kyselynne voitte ympäri vuoden lähettää meille alla lueteltujen kanavien kautta. Vastaamme heti ja ehdottamme ryhmällenne sopivia ohjelmia ja juhlaaterioita.
Juhlapalvelut ovat tärkeä osa Stallbackenin palveluvaloikoimaa ja pyrimme aina ylittämään juhlaväen odotuksia. Ravintolapalveluiden ja kokouspalveluiden yhteydessä voimme myös majoittaa max 43 henkilöä 1-4 hengen huoneisiin. Suunnittelemme mielellään, yhdessä teidän kanssa, kaikki kahvitukset, ateriat, juomat ja oheisohjelmat ryhmänne toivomuksien mukaisesti. Meillä on erikokoisia lisävuoteita, jotka sopivat kaiken ikäisille ja kokoisille vieraille. Lisää mukavaa ja toimivaa majoitustilaa järjestämme tarvittaessa toisessa Nauvo Hotellissa vain 4 km päässä.

Lue mielellään lisää mahdollisuuksistamme ohjelmapalvelut sivulla. Täytekakut, valokuvaukset, hanuristi, kitaristi, joulukuusi tai bändi hoituvat myös sujuvasti meidän kautta. Hääpalveluista enemmän Hääjuhla Nauvo alasivun alta.

PYYDÄ MIELELLÄÄN TARJOUS: Viereisellä "Lähetä kysely" lomakkeella, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.facebookilla, 040-7651930 tai 040-4866822. Facebookissa löydät meidät Hotel Stallbacken nimellä.