Hotel Stallbacken

Pehtorin talo

kokous 015

Entinen Viljavarasto ja sittemmin Pehtorin asunto( Grännäs B&B-talo): Valmistui myös rennommaksi Nauvo kokoustilaksi v. 2001. Taloa on myös usein vuokrattu kokonaisuudessaan, joka sitten mahdollistaa vielä enemmän yksityisyyttä neuvottelutilassa. Silloin ovat myös majoitus, oleskelutila ja kokoustila kaikki samassa viihtyisässä punaisessa omenapuutarha ympäröivässä mummotalossa. Muutamme tarvittaessa helposti talon isointa huonetta viihtyisäksi kokoustilaksi tai oleskeluhuoneeksi, jolloin jopa noin 10 - 14 hengen ryhmällänne on vieläkin enemmän rauhaa tehdä teille tärkeätä kokoustyötä.

Onko toiveissa mieleenpainuva ja uniikki hääjuhla luonnonkauniissa Nauvossa ? Viihtyisä ja tasokas Saaristohotelli Stallbacken sopii mainiosta myös hääjuhliin, joiden kokonaisvierasmäärä on enintään 100 henkilöä. 

Hääjuhla NauvoHääjuhlatila Stallbackenissa ja Grännäs Storgårdin hyvin hoidetussa vanhahtavassa saaristolaisympäristössä on täydellinen valinta jos arvostatte yksityisen, luonnonläheisen ja romanttisen saariston tunnelmaa ilman ulkopuolisia seurueita.
Hääjuhla vietetään pääasiassa Hotelli Stallbackenissa ja sen kiehtovalla, luonnonläheisellä pihalla. Juhlakattaus voi olla vaikkapa viereisen kuvan mukainen. Hääpäivän aamuna esimerkiksi kaasot ja vanhemmat voivat myös osallistua pöytien ja tilan somistukseen sekä koristeluun. Tilaisuuteen sopivat, erityyppiset hääjuhlakukat sekä valmiita kukkakimput voi ennakkoon tilata esimerkiksi Paraisten keskustan Interflora kukkakaupasta ja sitten kätevästi noutaa matkan varrelta saavuttaessa juhlapaikalle Nauvoon.

Vihkimisseremonia voidaan suorittaa myös meillä Hotelli Stallbackenissa. Vaihtoehtoja on seremoniaan on monia, esimerkiksi ison salin korokeella, nurmikolla, rannassa, luontopolun näköalakalliolla tai vaikkapa jossain päin kaunista puutarhaamme.

Kirkkovihkiminen voidaan puolestaan järjestää vanhassa ja tunnelmallisessa Nauvon harmaakivikirkkossa, joka sijaitsee neljän kilometrin päässä hotellista. Myös Korppoon ja Paraisten historialliset ja vanhat harmaakivikirkot ovat vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä.

Ruokailu voidaan järjestää joko noutopöydästä, jolloin tarjoiluhenkilökunnan tarve on vähäisempi tai vaihtoehtoisesti voimme myös tarjoilemme ruuat pöytiin, mikä vaihtoehto taas saattaa olla esimerkiksi joillekin senioreille mielekkäämpi vaihtoehto. Saaristopöytä on ollut yleisin valinta, jolloin tarjolla on laaja valikoima maukkaita ja tuoreita lähiruokia. Hääkakun, kaunedenhoitoalan ammattilaisen tai vaikkapa valokuvaajan voi myös kätevästi tilata meidän kauttamme.

juhlapalvelut2Hääjuhlien vieraat voimme majoittaa Hotelli Stallbackenissa ja sen viereisessä Pehtorin talossa sekä tarvittaessa vielä muissa lähellä olevissa hotelleissa tai majataloissa. Meillä on 13 tilaavaa huonetta, joihin mahtuu tarvittaessa 1-4 lisävuodetta. Tarvittaessa voimme siis tarjota maximissaan 43 vuodepaikkaa hotellissamme ja lisäksi tarpeen vaatiessa loput järjestämme kumppaneidemme hotelleissa noin neljän kilometrin päässä. Syöttöliikenne hotellien välillä sujuu Nauvossa mainiosti erikokoisilla takseilla tai tarvittaessa Stallbackenin henkilöautoilla.

Ota yhteyttä niin ideoidaan yhdessä juuri teille ja teidän tyyliinne sopiva hääjuhla. Teemme kirjallisen tarjouksen hääjuhlista, jonka jälkeen voimme vielä yhdessä sopia tarkemmista yksityiskohdista. Kannattaa myös ehdottomasti tulla paikan päälle katsomaan mitä kaikkea mahdollisuuksia ja minkä tyyppisiä puitteita historiallisella perhetilallamme on tarjota.
 
TARJOUSPYYNTÖ vaihtoehtoisesti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen."Lähetä Kysely" lomakkeella, p. 040-7651930 tai 040-4866822.

Juhlapalvelut

Juhlapalvelut NauvoJärjestämme Hotel Stallbackenilla ja Ravintola Stallbackenilla myös paljon erilaisia juhlia, kuten hääjuhlia, perhejuhlia, juhlaillallisia, ryhmälounaita, sukutapaamisia sekä esimerkiksi tykypäiviä.
Juhlapaikka Stallbackenissa on aina hyvä valinta. Kiehtovat, kauniisti kunnostetut vanhat rakennukset, rauhallisuus ja luonnonläheisyys antavat eväät hyvään tunnelmaan sekä lämpimään yhdessäoloon. Kysymyksiä juhlista ja niiden järjestelyistä voitte lähettää meille ympäri vuoden alla lueteltujen kanavien kautta. Vastaamme nopeasti ja ehdotamme ryhmällenne sopivia ohjelmia sekä juhla-aterioita.

Juhlapalvelut ovat tärkeä osa Stallbackenin palveluvalikoimaa ja pyrimmekin aina ylittämään juhlaväen odotukset. Ravintolapalveluiden ja kokouspalveluiden yhteydessä voimme myös majoittaamax 43 henkilöä 1-4 hengen huoneisiin. Suunnittelemme mielellämme yhdessä kanssanne kaikki kahvitukset, ateriat, juomat ja oheisohjelmat ryhmänne toivomuksien mukaisesti. Meillä on erikokoisia lisävuoteita, jotka sopivat kaiken ikäisille ja -kokoisille vieraille. Tarvittaessa järjestämme lisätilaa majoituksen suhteen toisessa Nauvo Hotellissa vain neljän kilometrin päässä.

Lue lisää mahdollisuuksistamme ja tarjonnastamme ohjelmapalvelut sivulta. Täytekakut, valokuvaukset, hanuristi, kitaristi, joulukuusi tai vaikkapa bändi hoituvat myös sujuvasti meidän kauttamme. Hääpalveluista enemmän Hääjuhla Nauvo alasivun alta.

PYYDÄ TARJOUS: Viereisellä "Lähetä kysely" lomakkeella, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.facebookilla, 040-7651930 tai 040-4866822. Facebookissa löydät meidät Hotel Stallbacken nimellä.

 

Sali 2

laatikko kokous

Stallbackenin isompi kokoustila, joka toimii hyvin sekä 25 - 76 hengen kokoustilana että kokous ravintolana. Pöydät luokka muodossa mahdollistavat tehokasta istumatilaa maximissaan 54 hengen saaristokokoukselle.
Stallbackenin molemmat kivinavetta kokoustilat voidaan myös yhdistää avaamalla lukittavaa liukuovea salien välissä. Näin muodostuu esimerkiksi kokoustila noin 95 hengen seminaariryhmälle.

Sali 1

kokous 016

Lukittava tunnelmallinen saaristo kokoustila, joka sopii hyvin max. 24 henkilölle. Huone voidaan hyvin varata useammaksi kokouspäiväksi. 

ROMANTTINEN VIIKONLOPPU TARJOUS (20.10. - 31.5.):

Saapuminen perjantaina tai lauantaina (1 tai 2 yötä):

Kahden hengen hotellihuone (sis. aamiaisen ja kolmen ruokalajin päivällisen kynttilänvalossa, ruokajuomat erikseen) yhteensä: 170,-/ yö 
Keväällä tai syksyllä, aina kun mahdollista, ennakkovarauksella hintaan sisältyy myös ilmainen soutuvene tai intiaanikanootin lainaus.
Kysy myös perinteistä saunaelämystä lämminvesikylpytynnyrillä tai reikihoitoa. Huom. sauna: 1.1.-15.3 välisenä aikana tarjoamme Stallbacken SPA elämyksiä lumen takia säävarauksella. Hinnat:
Sauna: 25,-/ pariskunta/ h
Lämminvesikylpytynnyri: 10,-/ henkilö minimi: 20,-/ tunti.


MIELENKIINTOISET OHJELMAPAKETTIMME:

1)HYVINVOINTIA SAARISTOLAISITTAIN (ympäri vuoden)

pakettiin kuuluu:

·         Kaksi yötä kahden hengen huoneessa
·         Lähiruoka ja –juoma (kasvisvaihtoehto pyydettäessä)
·         Luontokävelyt kauniissa Grännäsissä
·         Ohjattu Reikihoito
·         Perinteinen pihasauna paljulla tai lumikieriskelyllä
Hinta:   € 275,-/hlö ( jos singlehuone €360,-/hlö)


2)MELONTARETKI KAUNIISSA TURUNMAAN SAARISTOSSA (Touko - Lokakuu)


Pakettiin sisältyy:
·         Kaksi yötä kahden hengen huoneessa
·         Kajakki ja varusteet kolmeksi tunniksi
·         Maatilasauna kylpytynnyrillä kahdeksi tunniksi
·         Paikallisista raaka-aineista valmistetut ateriat:
- Kaksi aamiaista
- Kahvi retken aikana
- Kaksi kahden ruokalajin ateriaa
- Alkoholittomat juomat
Hinta:   € 365,- /hlö ( Singlehuoneessa: 455,-/ hlö)


3)VENESAFARI TURUNMAAN SAARISTOSSA (Kesäkuu - Syyskuu)

Paketti sisältää:

·         Yhden yön kahden hengen huoneessa
·         Moottorivenekuljetuksen ja kipparin
·         Ohjatun luontokävelyn saaressa
·         Ateriat paikallisista raaka-aineista:
- Piknik saaressa
- Kahden ruokalajin illallinen
- Aamiainen

Hinnat:       
Yöpyminen ja ruokailu:   € 160,-/hlö (Singlehuoneessa: 205,-/ hlö)
Ohjattu venesafari:         € 75,-/hlö (minimi 4 henk.)

Ravintola Stallbacken

ravintola-nauvoterassi

laituri

SAARISTORAVINTOLA STALLBACKEN 
Ravintola Stallbacken on luonnonläheinen laaturavintola, jossa valmistamme teille parhaista lähiseudun raaka-aineista herkullisia kala-, liha-, sekä kasvisaterioita. A' la carte Ravintola Stallbacken Nauvo toimii Hotelli Stallbackenissa 800 metriä Saariston Rengastieltä. Valikoimaamme kuuluu useita erityyppisiä juomia, kuten esimerkiksi viinejä, suomalaisia olutmerkkejä sekä alkoholittomia vaihtoehtoja. Jokaiseen ateriaan tarjoamme myös ruokalajiin sopivan viinivaihtoehdon. 
Ravintolassa on myös tunnelmallinen takka, jonka voimme sytyttää ruokailun yhteydessä tai vaikkapa saunavuoron päätteeksi.

KESÄ 2017 RAVINTOLA OHJELMAMME:
KORPO SEA JAZZ 28.7. kl 18.00 meillä järjestetään Sea Jazz gospel-konsertti, jossa esintyvät vokalistit Nina Mya, Pope Puolitaival (sax) ja Henry Mäntylä (pno).

STAND UP CLUB STALLBACKEN DEN  KL __ Komikern Anders Helenius & Co har LOVAT ATT DET BLIR BÅDE SMÅFRÄCKT OCH ROLIGT. INTRÄDE: __,- OCH BUFFET MED KAFFE: 15,-. Förhandsanmälningar kan göras per Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. eller mobil till 040-4866822. Om maten meddelar vi också här lite senare. TERVETULOA VÄLKOMNA!

fb
 
AUKIOLO:
Ravintolamme on päivittäin auki klo 17 - 22 (su 18 - 21). Viimeiset tilaukset vastaanotetaan tuntia ennen sulkemista. 

Toimimme myös tilausravintolana ympäri vuoden. Ryhmätarjouksia voitte pyytää lähetä kysely -lomakkeella, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tai 040-4866822.

Ravintolassa on A-oikeudet.

SIJAINTI
Turku-Helsinki moottoritietä ajetaan noin 5 km Turusta päin ja käännytään Korpooseen. Ajetaan Saariston Rengastietä noin 50 km, kunnes saavutaan Högsarin tiehaaraan. Se tulee noin kolme kilometriä Nauvon keskuksesta Korpooseen päin.
Perille tullaan Högsarintietä ja Ingeborg Granqvistin istuttaman vanhan Tammikujan läpi, jonka jälkeen käännytään vasemmalle Grännäsintielle (Homestead ei ole meidän paikka!). Sitten vielä 150 m kunnes näette kiehtovan vanhan kivinavetan vasemmalla puolella. Vastaanottomme on navetan toisella puolella.


ISOLLE RYHMÄLLE:
Ravintolan tasokkaassa suuressa salissa on noin 102 istumapaikkaa. Sisältäen myös 20 henkilön kabinetin. Kabinetissa voi myös olla omassa rauhassa liukuovemme ansiosta. 
Kun kesäsäät sallivat, niin voi myös viettää ravintolailta ulkona Ravintola Stallbackenin eteläisellä terassilla

Ravintolan tilat voidaan järjestää myös sopiviksi pienimuotoisille konserteille, teatteriesityksille sekä muille esiintymisille. Ravintolan yhteydessä on myös pieni baari ja luonnonläheinen avoin terassi avaralla saaristoympäristöllä.

VENEELLÄ RAVINTOLAAN
Veneilijät voivat rantautua laituriimme, joka sijaitsee Bredvikenin pohjukassa lounaisella puolella lähellä Högsarin tietä. Puukaijullamme on ainakin 1,6 m syvää, joten ainakin mottoriveneet pääsevät hyvin laiturille asti. Kysy pöytävarauksen yhteydessä lähempiä ajoohjeita. 

Stallbackenin terassille voi myös tulla vain lasilliselle tai vaikkapa kahville.

YHTEYSTIEDOT:
Ottakaa yhteyttä, niin teemme teille kirjallisen tarjouksen! Lähetä kysely-lomakkeella, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040-4866822. Osoite on Grännäsvägen 14, Nauvo tai Parainen.

Lue myös lisää kokoustiloista, juhlapalveluista tai majoitusmahdollisuuksista.

Ruokalista
Menu 2017 1HUOM: Alle 8 vuotiaiden lapsiannokset tarjoamme 50% edullisemmin!

oiva-raportti

Tarjoamme sekä yksityisille että ryhmille tasokasta majoitusta kiehtovassa saaristoympäristössä. Meillä on myös tasokas ravintola A-oikeuksilla sekä toimivat ja siistit kokoustilat. Lisäksi meiltä löydät tilat upeille ja muistorikkaille hää- tai muille juhlille. Voimme myös järjestää kaikenlaista oheisohjelmaa kokouksiin tai juhliin. Meiltä voit helposti vuokrata esimerkiksi pyörän, kanootin tai vaikkapa kajakin. Lisäksi järjestämme veneretkiä saarelle veneellä, opastettuja kajakkiretkiä sekä hyvinvointipäiviä erityyppisille ryhmille.
Järjestämme siis laadukkaita kokouksia, seminaareja, tyky- ja tyhypäiviä sekä esimerkiksi uniikkeja hääjuhlia. Majoitamme osallistujat mukaviin 2-4 hengen huoneisiin, joita meiltä löytyy 13 kappaletta. Useammassa huoneissa on oma wc. suihku ja tv. Pehtoorintalon kuudessa eri huoneessa on wc ja suihkutilat käytävällä huoneiden välittömässä läheisyydessä. Ravintolamme keittiö valmistaa korkeatasoista lähiruokaa kaikille aina arkiaterioista ryhmien juhla-aterioihin.

LUE LISÄÄ PÄÄPALVELUISTAMME SEURAAVIEN LINKKIEN ALTA
Pääpalveluihimme kuuluvat majoitussaaristossa, kokouspalvelut, kokoustilat sekä juhlapalvelut aidossa historiallisessa ja rauhallisessa saaristoympäristössä. 

KUVAT
Kiehtovia kuviä löydät tältä sivulta, Instagramissa #hotelstallbacken ja yrityksemme sekä ravintolamme facebook-sivuilta.
Voit myös katsoa 72 sekuntia pitkän youtube-videon Hotel Stallbacken, jonka linkin löydät tältä sivulta.

VARAA HUONE TAI PYYDÄ TARJOUS RYHMÄLLESI
Ota yhteys lomakkeella, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040-4866822, whatsappilla tai facebook-viestinä.

terassikuva

scandinavian_islands_logoLaatutonnilogot2015 suomi pieni