Hotel Stallbacken

Perinteinen sauna

bastu_bildHotel Stallbackenin ja Grännäs B&B:n välittömässä läheisyydessä sijaitsee erittäin suosittu perinteinen maalaissauna. Sauna on varustettu aitokiukaalla, jotta lämpöä riittää hyvin monelle peräkkäisellekin saunavuorolle.
Saunavuoroja voi heinäkuussa vuokrata sisäänkirjautumisen yhteydessä, mutta muina aikoina vuodesta ainoastaan ennakkovarauksella. Saunatiloihin mahtuu kerralla noin 15 henkilön ryhmä, mutta sitä isommille ryhmille suosittelemme jakaantumista kahteen saunavuoroon. Lauteilla on tilaa noin 8-9 henkilölle. Hinta 10,-/henkilö ja minimi 25,-/ saunavuoro.
Saunapalvelu on mahdollinen yksityisille vieraille koko vuonna, mutta 1.1. - 15.3. välisenä aikana säävarauksella. 

Saunarakennuksen läntisessä päädyssä on luonnonläheinen sauna-terassi upealla näköalalla ja ilta-auringolla. Terassiin on myös upotettu kuuden hengen lämminvesipalju. Aitokiukaan käyttöohje löytyy pukuhuoneen seinältä! Tervetuloa rentoutumaan sekä nauttimaan kauniin ja rauhallisen luonnon antamasta saunatunnelmasta.

saunaterassi

Hiekkaranta

uimaranta

Tilallamme on aurinkoinen, lapsiystävällinen uimaranta sekä laituri. Veden syvyys laiturilta on noin 1,60 - 1,90 metriä. Etäisyys rannasta hotellille on vain  300 metriä.
Rannalta löydät myös soutuveneen, tandemkajakin sekä intiaanikanootin, joita voit vuokrata varustuksineen hotellin vastaanotosta. Tarjoamme myös Buster Magnum-veneemme avulla vesihiihtoa tai vaikkapa vetorenkaalla veneen perässä menemistä.

Uimarannalla sijaitsee myös uimakoppi, jossa voi vaihtaa vaatteet. Kopista löytyy myös rantaleluja sekä kansituoleja, jotka ovat maksutta vieraittemme käytössä.
Jos olet tulossa syömään tai majoittumaan veneellä, voi rannan laituriin kiinnittää moottoriveneen (matalin kohta on noin 1,6 metriä). Bredvikeniin tulleessa on pysyttävä lahden pohjoisrannan tuntumassa kunnes naapurin punainen vanha venevaja tulee näkyviin lahden vasemmalla puolella. Sen jälkeen käännytään vasemmalle ja ohjataan suoraan meidän puukajulle joka on noin 200 m venevajasta oikealle. Laiturimme edessä kelluu punainen poju ja sen takana näkyy punainen hirrestä rakennettu rantavaja. Keskellä lahtea on muutamia kareja, joten veneellä liikkuvan kannattaa noudattaa näitä ohjeita turvallisimman reitin takaamiseksi.

Luontopolku

luontopolkuKaunis ja kiinnostava luontopolku ulottuu läheiseen saaristometsään Hotel Stallbackenin vastaanoton itäiselle puolella. Polun puolessavälissä on tienhaara, jossa voi valita kahdesta eri lenkkivaihtoehdosta 1 km (punainen) tai 1,5 km (keltainen). Lähtö vastaanotolta, josta käännytään Grännäsintieltä vasemmalle pellolle päin. Luontopolulla vieraamme ovat nähneet mielenkiintoisia kasveja, villieläimiä sekä maistelleet maukkaita metsämarjoja. Meillä liikkuu erilaisia metsäneläimiä kuten peuroja, jäniksiä, petolintuja ja kettuja. Luontopolun varrella löytyy lisäksi maukkaita sieniä sekä metsämarjoja. Ensimmäinen luontopolkuviitta löytyy Stallbacken P-paikan reunalta.

Tennis

tennisLuontopolkumme alkupäässä on korkeatasoinen tenniskenttä. Kenttä on päällystetty hiekkatekonurmella, joka on erinomainen pelialusta.
Tennisvuoroja vuokraamme hotellin vastaanotossa. Voimme yleensä myös lainata mailoja ja palloja.

Petanque

petanquePetanque, mukava seurustelu- ja ajanvietepeli 2 - 12 henkilön ryhmille. Kenttä sijaitsee vastaanoton ja B&B rakennuksen vieressä. Säännöt sekä kuulat ovat maksuttomia ja saat ne lainaan vastaanotosta.

Pyörävuokraus

uthyrningPolkupyörällä voi Hotel Stallbackenista tai Grännäs B&B:stä tutustua Nauvoon tai vaikkapa koko Saariston kansallispuistoon, Kökariin sekä Ahvenanmaahan. Upea, keskeinen sijaintimme saaristossa takaa että Hotel Stallbacken tai Grännäs B&B toimivat erinomaisena tukikohtana muutaman päivän pyöräilylomalle. Toimintaamme kuuluu, majoitus-, sauna- ja ravintolatoimintamme lisäksi, myös pyörävuokraus. Vuokraan sisältyy kypärä ja tarvittaessa myös lastenistuin. Vain muutaman vuoden vanhat, naisten sekä miesten Tunturi Prego-polkupyörät voitte vuokrata vastaanotosta tai ennakkovarauksella. Suosittelemme ennakkovarausta kesäaikaan sekä ryhmille.
Autamme myös mielellämme reittivalinnoissa sekä voimme ehdottaa useita mielenkiintoisia kohteita Nauvon pää- tai lähisaarilla. Valikoimastamme löytyy myös istuin sekä kypärä pienillekkin lapsille. Neljän tunnin pyörävuokra maksaa ainoastaan 7,50 ja koko päivä maksaa 15,-/ vrk.

Retket

Voimme varauksesta järjestää vieraille opastettuja veneretkiä Saariston kansallispuistoon, Nauvon pienemmälle saarelle tai viereisiin pääsaariin. Saaristoon kansallispuistoon pääsee Buster Magnumilla tai toisella isommalla venetaksilla. Muutamiin saariin pääsee myös muutaman kerran viikossa edullisesti yhteysaluksella. Nauvon retki voidaan suorittaa joko mini-bussilla, pyörällä tai jalan. Lisää tietoa tästä "paketit" välilehden alla. Kesällä, jos sää sallii, veneretkiä pieneen ulkosaareen tilauksien mukaisesti. Magnumiin mahtuu 7 henk + kippari. Meiltä voi myös tehdä retkiä kävellen tai pyörällä Smöraskenille, Pyhä Olavin pyhinvaellusreittiä pitkin, intiaanikanootilla, soutuveneellä tai kajakilla.
vene

Melontaloma saaristossa

kanot_bildHotel Stallbackenille sekä viereiseen Grännäs B&B:hen voi myös majoittumisen lisäksi tulla viettämään vaikkapa muutamia merellisiä aktiviteettipäiviä.
300 metrin päässä sijaitsevalla yksityisellä uimarannallamme on pari intiaanikanoottia ja vuokraamme myös sekä single- että tandemkajakkeja ja soutuvenettä.
Kajakit ja melontavarustuksen vuokraamme ennakkotilauksella ja lisäksi tarjoamme opastettuja kajakkiretkiä läheiseen turvalliseen sisäsaaristoon sekä myös vähän pidemmälle ulkosaaristoon. Kajakkeja voidaan myös vuokrata pelkällä rantaopastuksella, jolloin tulemme mukaan rannalle ja käymme läpi varustuksen, säädöt sekä lähireitit. 
Kerro meille millaista kajakkiretkeä toivot, niin teemme sen perusteella tilanteeseen sopivan ehdotuksen sekä tarjouksen. Bredvikenin vedet ovat rauhallisia ja ranta on aina lähellä, joten ei tarvitse olla kokenut meloja vuokratakseen kajakin vaikkapa koko päiväksi.

Hinnasto

Perinteinen sauna Aitokiukaalla € 10,00 / henk/ tunti. Minimi 25,-/h.( Ei 1.1.-15.3. aikana)
Lämminvesitynnyri yksityisille € 10,00/ henk/ saunavuoro ( ei pakkas kelin aikana), minimi 30,00/ tunti
Elämänvalmennus € 60,00/ tunti ( tarjotaan varmasti viikonloppuisin ja 1.6. - 31.8. välisenä aikana)
Reikihoito € 30,00/ tunti ( tarjotaan varmasti viikonloppuisin ja 1.6. - 31.8. välisenä aikana)
Tenniskenttä (hiekkatekonurmi) € 25,00 / tunti
Soutuvene (puuvene ja muovivene) € 25,00 / päivä
Perämoottori soutuveneeseen € 25,00 / päivä ( +€ 50,- vakuus, joka palautetaan katsauksen jälkeen).  Sisältää yhden tankillisen polttoainetta . Lisätankki 10,00.
Kanootti (2 henk.) € 25,00 / päivä
Polkupyörä € 15,00 / päivä tai € 7,50 / 4 tuntia
Heittovapa + haavi € 20,00 / päivä( Lisäuistin 10,00)
Petanque, kenttä ja kuulat Veloituksetta
Kaasugrilli Veloituksetta
Savu-uuni valurauta Veloituksetta
Taxivene (Buster Magnum) Ajotunnit: 125,-/tunti; Seisontatunnit: 30,-/tunti sekä henkilöt hinta: 10,-/henk/tunti
Vesiurheilua moottoriveneellä Vesihiihto tai roikkuminen Donitsi ilmarenkaalla. Hinta: 65,-/ 30 minuuttia


Hinnat ovat voimassa v. 2017 ja sisältävät ALV:n. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
GRÄNNÄS HOTEL STALLBACKEN on auki ympäri vuoden. Ryhmille kuitenkin vain ennakkovarauksella. 21.10. - 30.4. välisenä aikana kannattaa soittaa viimeistään 1 tunti ennen saapumista, jos ei ole varannut huonetta ennakkoon.

mastercardvisa-electronvisa